JSport.ro

DSC_0144Meci superb joi seara în sala Trasilvania din Sibiu în ultima etapă a turului Diviziei A la handbal masculin. În faţa a 500 de spectatori, HC Sibiu s-a impus într-un final de infarct în faţa vecinei de clasament HCM Sighişoara cu un gol marcat la ultima fază a meciului. Urmăriţi video golul victoriei în articol.

Meciul dintre HC Sibiu şi HCM Sighişoara se anunţa extrem de strâns încă dinaintea jocului. Nici nu avea să fie altfel, ambele echipe succedându-se pe rând la conducerea scorului la diferenţa mici de puncte. Până spre jumătatea reprizei secunde când sibienii s-au distanţa chiar şi la 7 goluri. Echipa pregătiră de Matei Damian s-a relaxat însă inexplicabil în ultimele 10 minute şi a permis oaspeţilor să egaleze scorul la 30 şi chiar să preia conducere cu 2 minute înainte de final, 30-31.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Final incandescent

Sibiul a egalat la 31 dar, purtată de val, Sighişoara a preluat din nou conducerea şi părea că vor “fura” cel puţin un punct echipei noastre. A venit din nou egalarea la 32 iar cu 20 de secunde înainte de final atacul aparţinea Sighişoarei. Time-out şi obiectivul lui HC Sibiu nu putea fi decât salvarea unui rezultate de egalitate. La reluarea jocului, după doar 3-4 pase, sighişorenii greşesc inexplicabil iar Florin Râmba recuperează mingea şi înscrie pe contraatac ridicând spectatorii în picioare (VEZI VIDEO). Scor final 33-32.

HC Sibiu: Radu David, Florin Râmba, Bogdan Verza, Dorin Neamţu, Raul Muntean, Bogdan Isdrailă, Alexandru Tolciu, Răzvan Bogdan, Cristian Robert Micloş, Mihai Gabriel Şofronici, Andrei Iliuţ, Cosmin Ioan Demian
Antrenori: Matei Damian şi Nicolae Ştefan

HCM Sighişoara: Răzvan Costin, Cătălin Nuţu, Grigore Coman, Alin Solcaciu, Dragoş Ilisie, Nicolae Pop, Codruţ Păun, Levente Caroli, Marius Seteşan, Claudiu Răduţ, Radu Turturică, Attila Kovacs, Daniel Diţă.
Antrenor: Sorin Mureşan

Arbitri: Constantin Alexandru şi Iacob Paul (ambii din Braşov)

S-au strâns 500 de lei din donaţiile spectatorilor pentru campania “Dăruind împlinim vise”

Clubul de handbal sibian s-a alăturat campaniei de ajutorare a familiei Ababei din Avrig şi a decis ca toate fondurile strânse din vânzarea produselor promoţionale cu însemnele clubului, eşarfe, mingi cu autografe, fanioane, etc., să fie donate sprijinirii copiilor orfani în prag de Crăciun. HC Sibiu a anunţat pe pagina echipei de facebook că la acest meci s-au strâns 500 de lei. De altfel, foarte mulţi fani din tribune purtau eşarfe la gât joi seara.

Neînvinşi “acasă”

În urma acestui rezultat HC Sibiu a urcat până pe poziţia a VI-a dar are şanse de a avansa pe locul cinci în funcţie de rezultatele echipelor CSM Oradea şi Universitatea Cluj din acest week-end. Sibienii nu au pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon.

clasament handbal

Divizia A se va relua în 7 februarie atunci când HC Sibiu va primi vizita în sala Transilvania echipei CSU CNOT Braşov.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.