JSport.ro

DSC_0250Handbal Club Sibiu a fost la un pas în această seară de a obține un rezultat foarte bun în fața liderului Diviziei A, HCM Făgăraș. ”Urșii” s-au recunoscut învinși pe final la doar un gol, deși au avut în mână golul egalizator.

Meciul a fost echilibrat în primele 45 de minute, momente în care scorul a fost deseori egal. Spre minutele de final, oaspeții s-au distanțat la 3-4 goluri dar HC Sibiu s-a apropiat la doar un gol de echipa făgărășeană în ultimele 40 de secunde. HCM a ratat atacul iar ultima minge a aparținut sibienilor care au avut 10 secunde să înscrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din păcate, jucătorii noștri s-au precipitat iar pasa decisivă a fost scăpată de Cosmin Demian printre degete (vezi video).

Urmează deplasare la Sebeș

După acest meci HC Sibiu rămâne pe locul 8 în clasament cu 19 puncte în timp ce HCM Făgăraș conduce în continuare detașat campionatul cu 13 victorii din 14 partide jucate. Pentru HC Sibiu urmează o deplasare la Sebeș, duminică, 28 februarie, ora 17.00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Meciul a fost pierdut din cauza unei aparari aproximative in prima repriza, fara vlaga si implicare, mai ales pe partea dreapta a apararii. De asemenea, la finalizare, am fost martorii unor ratari memorabile in situatii clare, intr-un procentaj mult mai mare decat ratarile echipei adverse. Singurul aparator “motivat”, Dorin Purcarea, a fost eliminat de 2 ori (cel putin o data gratuit) de un cuplu de arbitri carora le recomand un curs de dans pentru a invata sa numere pana la 4!!! Una din greselile frecvente, nesanctionate de arbitri, a fost cea de “pasi”, greseala pe care au comis-o cei din Fagaras destul de frecvent. In ultima faza, in situatie de 6 contra 4 si 10 secunde de jucat, cel care decide sa finalizeze este Cosmin Demian. De ce?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.