JSport.ro

Handbal Club Sibiu a pierdut azi, pe teren propriu, în fața uneia din cele mai puternice formații ale Diviziei A, ocupanta locului secund, CSM Oradea. Sibienii au cedat la 10 puncte diferență dar au arătat un joc curajos celor 500 de spectatori prezenți în sala Transilvania.

Handbaliștii sibieni au avut primul atac al meciului dar cei care au modificat pentru prima dată tabela au fost oaspeții. De altfel, orădenii aveau să nu mai cedeze conducerea pe tabelă până la final. Portarul sibian a parat câteva șuturi spectaculoase care au făcut deliciul spectatorilor dar în atac formația sibiană n-a reușit să speculeze momentele bune. La pauză, Oradea a intrat în avantaj de 6 puncte, 15-9.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea secundă a continuat în același ritm astfel că formația oaspete și-a mărit avantajul pe tabelă la 10 puncte, 32-22, în fața echipei Sibiului.

HC Sibiu: Novaconschi, Purcărea, Mihai (1), Căpățână (1), David (4), Banea (1), Theil (1), Verza (5), Muntean (5), Sofronici, Vaștag, Baroș, Micloș (3), Briota (1), Demian, Sora. Antrenor: Matei Damian.

CSM Oradea: Nedelcu, Păunescu (1), Radu (2), Mihăilescu (4), Pop (4), Nițu (1), Acsinia (4), Stroe (4), Duma, Haiduc (3), Chiș (2), Svoboda (1), Libert (5), Szilagyi (1). Antrenor: Sebastian Tudor

Fanii au venit cu jucării de pluș la îndemnul organizatorilor

Un moment sensibil s-a petrecut în debutul meciului. La inițiativa organizatorilor, fanii din tribune au venit la meci cu o jocărie de pluș, sau mai multe în cazul unora, pe care le-au aruncat pe parchet imediat după prezentarea echipelor. Jucătorii ambelor echipe le-au adunat rapid în mai mulți saci, toate jucăriile urmând a ajunge către copii care au într-adevăr nevoie de ele în această perioadă. De asemenea, mulți fani au făcut donații la intrarea în sală, bani care, de asemenea, se vor transforma în daruri pentru copii.

Mulțumiri personale

Autorul acestui articol dorește să mulțumească în mod deosebit celor care i-au găsit buletinul pe scaunele sălii Transilvania și jandarmilor prin intermediul cărora a fost recuperat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.