JSport.ro

DSC_5564Măgura Cisnădie a peirdut 31-25 derby-ul pentru evitarea locului care duce la barajul pentru supraviețuire pe prima scenă handbalistică a țării. La pauză scorul a fost 16-10, iar în partea secundă gruparea lui Weber nu a mai avut forța să revină. 

În prima repriză Măgura Cisnădie a ratat mult, iar prestația bună a gazdelor a făcut ca scorul să fie 16-10, iar jocul Măgurei a fost departe de cel prestat în meciul cu CSM Ploiești,

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea secundă a fost una mai echilibrată însă, gazdele și-au păstrat avantajul de șase goluri de pe tabelă până la final.

„Un joc cu foarte multe greșeli, un joc greu, ambele echipe cunoșteau importanța jocului  am ratat mult și s-a ajuns la pauză la o diferență de șase goluri, iar după pauză chiar dacă am jucat mai bine, gazdele au reușit să mențină avantajul”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisnădie.

Întrebat dacă Unirea Slobozia a luat o gură de oxigen în urma succesului de sâmbătă, Weber a fost tranșant.  „Slobozia nu a luat o gură de oxigen, daca noi vom reuși în ultima etapă să-i batem la noi acasă, ar fi egalitate”, a concluzionat Weber.

Fetele în vacanță până în 29 noiembrie

În urma meicului de sâmbătă, fetele pregătite de Alex Weber au primit liber până duminica viitoare, adică, mai exact până în 29 noiembrie, după care gruparea din Cisnădie va intra într-un stagiu de pregătire centralizată.

Staff-ul Măgurei a mărturisit că vor exista noutăți atât la capitolul veniri, cât și la cel al plecărilor.

Următorul meci al grupării din Cisnădie va avea loc pe 9 ianuarie în deplasare cu CSM București.

FOTO: Tudor Petronel

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.