JSport.ro

img_9576HC Sibiu a remizat 33-33 cu HCM Sighișoara, la capătul unei partide extrem de disputate. La pauză scorul a fost egal 17-17, asta după ce ambele formații au condus pe tabela de marcaj. 

Prima repriză a fost una aprigă în care ambele formații au avut avantaj pe tabelă, iar cei doi portari au ieșit în repetate rânduri în evidență, făcând ca scorul după 30 de minute să fie 17-17.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză HC Sibiu s-a desprins din nou la patru goluri, dar la fel ca în prima parte a jocului vizitatorii au reușit să revină și să smulgă un punct pe final, grație greșelilor individuale efectuate de elevii lui Matei Damian.

„Am condus meciul de la început până la sfârșit, am pregătit jocul foarte bine până pe final. Am avut avut patru goluri, iar apoi am fost egalați pe final. Am condus cu patru goluri, iar apoi Sighișoara a revenit pe fondul greșelilor noastre. E bine că suntem în creștere, acum am scăpat victoria printre degete. Shigișoara a pergătit mult mai bine debutul de sezon”, a declarat Matei Damian, antrenor HC Sibiu.

Partida de la Sibiu a reprezentat o premieră pentru HC Sibiu, gruparea sibiană a perceput taxă de intrare 5 lei/bilet sau 50 de lei/ abonament, iar iubitorii handbalului masculin au fost rceptivi la acest lucru.

În clasament HC Sibiu se află pe locul 10 după două partide jucate, iar etapa viitoare elevii lui Matei Damian se vor deplasa la CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.