JSport.ro

Măgura Cisnădie a primit ieri vizita echipei CSM București, campioana en-titre a Europei și, implicit, cea mai bună echipă a lumii. În fața unei săli aproape pline, ambele formații au oferit un spectacol de calitate dar cu final așteptat. Trupa din capitală s-a impus cu 30-21 (18-12). 

Echipa de la poalele Măgurii a început bine și a condus pe tabelă cu 2-0 și 3-1 prin golurile Roxanei Gatzel și Oana Apetrei (două). CSM a preluat pentru prima dată conducerea în minutul 7 după reușita lui Carmen Martin Berenguer (4-3). Bucureștencele n-au mai cedat întâietatea până la final mărindu-și progresiv și sigur avantajul chiar și cu echipa de rezerve folosită în partea secundă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De la gazde s-au remarcat Oana Apetrei cu 7 goluri marcate în timp ce de la CSM cea mai bună marcatoare a fost Martin Berenguer, de asemenea, cu 7 reușite.

Măgura Cisnădie: Popovici, Stănciulescu, Ionescu, Mitrache, Horjea, Mărginean, Băcăoanu, Da Silva, Goran, Suba, Chelaru, Moldovan, Hoha, Curmet, Tudor, Pătuleanu, Gatzel, Tatalovici, Apetrei.

CSM București: Gullden, Curea, Dache, Jorgensen, Ayglon Saurina, Iordache, Vărzaru, Bazaliu, Brădeanu, Torstensson, Nan, Martin Berenguer, Manea, Nicula, Niombla, Ungureanu, Lobach, Mehmedovic, Grubisic, Bohme.

Arbitrii: A. Arsene (VS)/ C. Bontea (BZ). Observator: C. Milcu (MH)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.