JSport.ro

Măgura Cisnădie a pierdut încă un tempo în lupta pentru evitarea locurilor de baraj. Fetele pregătite de Alexandru Weber au cedat cu 25-30 (13-14, la pauză) la capătul unui meci cu adevărat nebun.

Presiune mare apăsa pe umeri fetelor din Cisnădie înaintea partidei cu HCM Râmnicu Vâlcea, formație aflată în formă în debutul acestui an.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida de la Cisnădie a început bine, iar Măgura a ținut piept oltencelor până spre finalul primei reprize când HCM Râmnicu Vâlcea s-a distanțat la două goluri pe fondul a două aruncări în bara porții lui Blazek a gazdelor. Totuși la pauză a fost 13-14, asta după ce gazdele au mai punctat odată pe final, asta după o primă repriză excelentă făcută de Ionela Goran, una dintre cele mai experimentate jucătoare din tabăra gazdelor.

Repriza secundă aduce imediat egalarea pentru Măgura Cisnădie, dar chiar și așa fetele lui Weber au fost nevoite să transpire serios până să preia conducerea pe tabela de marcaj. Vâlcea s-a apărat bine, iar după 35 de minute de joc tabela arăta egal, 14-14, marcându-se un singur gol în repriza secundă timp de 5 minute.

Egalitatea a persistat și în minutul 40, iar în minutul 43, tabela indica 18-18, asta după ce oltencele au condus cu un gol.

În minutul 52 gazdele cer șapte metri, brigada de arbitri nu acordă nimic, iar pe contraatac formația vizitatoare se distanțează la două goluri, 23-25.

S-a încheiat , iar Măgura Cisnădie rămâne cu doar o remiză în 2017 și se află la egalitate cu Danubius Galați, formație ce a acumulat 11 puncte în urma succesului cu HCM Roman.

Mobilizare exemplară a fetelor

În partida de marți cu HCM Râmnicu Vâlcea echipa pregătită de Alexandru Weber s-a motiva exemplar, arătând o voință de fier, atât pe faza de apărare, cât și pe faza a doua.

Ionela Goran a condus imperial defensiva gazdelor, în vreme ce în atac formația lui Weber și-a făcut datoria, însă chiar și așa cele două formații au oferit un meci nerecomandat cardiacilor.

Surpriză de proporții la Galați

Măgura Cisnădie continuă să lupte pentru evitarea locurilor de baraj, asta după ce Danubius Galați a învins HCM Roman cu 27-26, asta după ce în debutul partidei tabela indica și 0-7 pentru vizitatoare.

Pe final sportivele de la HCM Roman au irosit nu mai puțin de patru atacuri și o aruncare de la șapte metri, în vreme ce cota la casele de pariuri pentru succesul gălățencelor a fost de 6,50.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.