JSport.ro

IMG_9869Măgura Cisnădie a reușit să evite retrogradarea directă în ultima etapă, trimițând Rapidul în Divizia A, iar Măgura își va juca ultima carte pentru rămânerea în elită, la barajul din luna mai. Echipa antrenată de Alexandru Weber a învins în ultima rundă Unirea Slobozia cu 35-28, după ce la pauză scorul a fost 22-18.

Primă repriză aproape de perfecțiune făcută de Măgura Cisnădie, formație ce a reușit să se distanțeze și la cinci goluri (12-7), însă la pauză tabela indica 22-18 pentru formația antrenată de Alexandru Weber, la capătul celor 30 de minute jucate cu ambiție de echipa gazdă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a început în aceași notă de dominare a echipei din Cisnădie, grupare ce a reușit să își mențină adversara la 4-5 goluri în permanență.

Irina Lazarin pusă pe liber de Măgura Cisnădie

Conducerea echipei Măgura Cisnădie a luat o măsură energică în urmă cu aproximativ o săptămână când oficialii formației au decis să rezilieze contractul Irinei Lazarin, jucătoare de bază în acest sezon pentru Alexandru Weber.

Krnic, Preda și Amoagdei surprizele plăcute în meciul cu Slobozia

Dacă prestațiile Roxanei Han Gatzel, Mihaela Stănciulescu sau Ionela Goran au fost constant bune, la meciul cu Unirea Slobozia, antrenorul Alexandru Weber s-a bucurat de alte trei jucătoare în formă de zile mari, este vorba de Natasa Krnic, jucătoare ce începuse modest returul, Monica Amoagdei, sportivă ce a continuat să crească în evoluții de la meci, la meci, și Cătălina Preda, jucătoare ce evoluase modest la ultima partidă de pe propriul teren, însă aceasta a dat semne de revenire la Ploiești, iar în meciul de sâmbătă a avut un aport important la succesul formației lui Weber.

Nici Viorica Șuba nu a apărat rău, însă evoluțiile ei au fost în linii mari constante, fără a avea fluctuații.

Atmosferă de vis, obiectiv îndeplinit

Măgura Cisnădie a avut parte de o atmosferă de vis în jocul decisiv de sâmbătă. Chiar dacă sala nu a fost arhiplină, gruparea din Cisnădie a fost încurajată frenetic de micuța, dar inimoasa galerie, iar în mitanul secund toți spectatorii au încurajat Măgura, grupare ce a reușit să-și îndeplinească în ultima rundă obiectivul fixat și anume evitarea retrogradării directe, în vreme ce la baraj sunt șanse reale ca Măgura să-și mențină locul în prima ligă.

Momente hilare pe final, a plouat în sală, partida întreruptă 

Momente ciudate pe final de partidă la Cisnădie. În minutul 25, la scorul 32-25, ploaia de afară și-a făcut simțită prezența și în sala polivalentă din Cisnădie, iar partida dintre cele două combatante a fost întreruptă din cauza faptului că apa a pătruns prin tavanul sălii și uda suprafața de joc.

După minute bune pe teren și-au făcut apariția și pompierii, care au remediat temporar problema, instalând o folie de protecție pentru a opri apa, lucru reușit după apriximativ 25 de minute, timp în care partida a fost întreruptă.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.