JSport.ro

Măgura Cisnădie și-a ținut suporterii cu sufletul la gură în partida cu Universitatea Cluj. Fetele pregătite de Alexandru Weber au condus în prima repriză și ar fi putut obține victoria în meciul cu gruparea din Cluj. 

Măgura Cisnădie a început bine meciul cu Universitatea Cluj, iar la pauză scorul a fost 13-11 pentru formația gazdă, rezultat ce le-a dat speranțe fanilor echipei gazdă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Măgura Cisnădie a avut șansa desprinderi, însă în urma mai multor ratări de pe semicerc gruparea vizitatoare a reușit să preia conducerea, astfel că în primele 10 minute din partea secundă Măgura a mai punctat de doar două ori, în vreme ce Universitatea Cluj a marcat de șapte ori.

La jumătatea reprizei secunde Măgira era condusă cu trei goluri, iar victoria mult sperată la pauză era departe, însă Alexandru Weber a reușit să își trezească echipa din agonie, acesta a introdus-o între buturi pe Bianca Curmenț, aceasta având câteva intervenții de efect.

Goran și Gatzel au intrat în teren nerefăcute

Roxana Gatzel și Ionela Goran au intrat în teren asta deși ar fi trebuit să stea pe tușă până pe data de 28 ianuarie. Cele două jucătoare au avut o prestație bună și au contribuit decisiv la remiza dintre cele două combatante.

Chiar dacă poate Roxana Gatzel nu a jucat la capacitate maximă, trebuie ținut cont de faptul că aceasta a efectuat doar trei ședințe de pregătire alături de Măgura Cisnădie.

Jovana Sazdovska ultima achiziție a Măgurei

Măgura Cisnădie a reușit înregimentarea Jovanei Sazdovska, jucătoare ce a sosit la Măgura Cisnădie de la ZRK Metalurg Skopje. În vârstă de 23 de ani macedonianca a avut o prestație apreciată, reușind să impresioneze încă de la debut.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.