JSport.ro

img_6082Măgura Cisnădie a pierdut prima partidă din noul sezon contra grupării SCM Craiova, cu scorul de 25-33 (10-16, la pauză), asta după ce echipa lui Weber a avut ghinionul să întâlnească în runda de debut SCM Craiova, o formație ce și-a anunțat intenția de a ataca poziția secundă în acest campionat. 

Debutul de partidă s-a dovedit a fi unul echilibrat la meciul dintre Măgura Cisnădie și SCM Craiova. Fetele antrenate de Alexandru Weber au pierdut însă controlul jocului în partea secundă a primei reprize și astfel scorul pauzei a fost 10-16 în favoarea grupării SCM Craiova.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă oltencele și-au menținut avantajul de șase goluri pe tabela de marcaj, puține fiind momentele când Măgura s-a apropiat la mai puțin de șase lungimi.

Ba mai mult în anumite momente ale jocului oltencele au reușit să se distanțeze la șapte-opt puncte pe tabelă, în minutul 45, aceasta indicând 17-24.

Cu cinci minute înainte de final, vizitatoarele aveau avantaj de 9 goluri pe tabelă, în vreme ce echipa lui Weber se resemnase cu gândul înfrângerii.

img_6115

Dispută dispropoțională valoric

Partida cu SCM Craiova nu reprezintă un test elocvent pentru gruparea antrenată de Alexandru Weber și asta deoarece echipa vizitatoare a avut în lot jucătoare net superioare din punct de vedere valoric, comparativ cu cele din tabăra gazdelor.

Cu siguranță Măgura va avea un cuvânt greu de spus în noul sezon și va reuși să producă surprize multiple de-a lungul acestui campionat.

img_6098

Echipă nouă, metehne vechi

În această vară Măgura Cisnădie a schimbat majoritatea jucătoarelor din sezonul trecut, însă chiar și așa tehnicianul Alexandru Weber s-a lovit de problemele similare ediției trecute de campionat.

Nici în meciul cu Craiova, Măgura nu a scăpat de ratările uriașe și de lipsa de concentrare din ofensivă, aceasta făcând ca scorul de pe tabela de marcaj să fie net în favoarea grupării SCM Craiova.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.