JSport.ro

IMG_3123Măgura Cisnădie a pierdut partida de sâmbătă cu SCM Craiova, la capătul unui meci în care gazdele au murit frumos. La pauză tabela indica 11-13, iar la final scorul a fost 24-26.

Măgura Cisnădie a început bine prima repriză, însă s-a stins treptat și a permis vizitatoarelor să se distanțeze la 5 goluri pe tabelă, aceasta indicând 7-12 la un moment dat, însă pe final echipa antrenată de Alexandru Weber și-a revenit și a reușit să intre la pauză cu un handicap de doar două goluri, 11-13.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză oltencele au început lent, iar Măgura Cisnădie a egalat la 13, însă după forcingul de început, gazdele s-au stins din nou, iar Craiova s-a distanțat la 3 goluri din nou.

Sarabanda ratărilor a continuat la poarta oltencelor, în vreme ce între buturile echipei gazde Viorica Șuba i-a lăsat locul Paulei Vișan, însă nici aceasta nu a avut o evoluție convingătoare.

La final tabela indica 24-26, la capătul unui meci în care lipsa de concentrare la finalizare și ratările multiple au condus la acest eșec.

IMG_3150Cătălina Preda, veriga slabă în tabăra gazdelor

Unul din punctele nevralgice din echipa gazdelor s-a numit la meciul de sâmbătă, Cătălina Preda. Adusă cu surle și trâmbițe de la CSM Ploiești, sportiva a punctat mai mult din punct de vedere al subiectelor de scandal și nu pe teren, iar acest lucru s-a repetat și la jocul cu SCM Craiova.

Atât în prima repriză cât și în  partea secundă handbalista gazdelor a irosit oportunități bune de a marca, ratând deseori din poziții favorabile.

Șanse minime de salvare

Odată cu eșecul de sâmbăt Măgura Cisnădie și-a diminuat și mai mult șansele de a evita retrogradarea directă, asta chiar dacă mai sunt două etape până la finele sezonului, iar programul pare să avantajeze echipa lui Weber.

Măgura Cisnădie mai are de jucat cu CSM Ploiești și cu Unirea Slobozia pe propriul teren, în vreme ce Unirea Slobozia mai joacă cu CSM București și cu HCM Baia Mare, iar a treia echipa aflată în zona „nisipurilor mișcătoare”, Rapid București mai are de jucat cu SCM Craiova și HCM Roman.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.