JSport.ro

Magura - HCM Roman60Măgura Cisnădiei a pierdut meciul cu HCM Roman, la capătul unei partide în care echipa pregătită de Alexandru Weber și-a vândut scump pielea. La pauză Măgura a condus cu 14-13, iar la final gruparea din Cisnădie s-a văzut învinsă cu 30-33.

În prima repriză Măgura Cisnădie a condus pe tabelă aproape în permanență. Echipa pregătită de Alexandru Weber a reușit să ofere un meci în care ambiția și determinarea au făcut ca formația din Cisnădie să conducă la pauză cu 14-13.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă cele două echipe au mers cap la cap o bună perioadă de timp, iar în minutul 16, vizitatoarele au reușit să se desprindă la două goluri, urmând apoi o cursă de urmărire a formației din Cisnădie.

Echipa din Cisnădie a demonstrat că lupta pentru evitarea retrogradării poate fi câștigată doar prin muncă și dăruire, iar Măgura a arătat că este gata să lupte de la egal, la egal cu orice echipa a campioantului. Din păcate pentru gruparea noastră, astăzi, a lipsit aportul cu care ne-a obișnuit Viorica Șuba, o portăriță ce nu a izbutit să repete evoluțiile din meciurile precedente.

Magura - HCM Roman48Prestații imperiale pentru Natasa Krnic și Roxana Gatzel 

Măgura Cisnădie a reușit să supraviețuiască în meciul cu HCM Roman grație aportului uriaș adus de două jucătoare din tabăra lui Weber. Natasa Krnic și Roxana Gatzel au fost principalele marcatoare ale formației din Cisnădie.

Cele două sportive au izbutit să ajute echipa atunci când scorul a fost egal, sau când Măgura era condusă pe tabelă.

Banderole negre și moment de reculegere pentru victimele din București

Întâlnirea de la Cisnădie a fost precedată de un moment de reculegere, în memoria victimelor care și-au pierdut viața în incendiul de la clubul Colectiv din București.

Pe parcursul meciului ambele formații au purtat banderole negre, iar în pauza meciului fondul sonor nu a mai fost asigurat de ritmurile muzicale, organizatorii respectând doliul național.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.