JSport.ro

IMG_0068Măgura Cisnădie a pierdut miercuri seară partida cu vicecampioana țării la handbal feminin. Echipa antrenată de Alexandru Weber a pierdut 21-35 (11-17, la pauză) la capătul unui meci frumos cu o primă repriză interesantă. 

Lipsite de aportul Adei Nechita, HCM Baia Mare a transpirat serios pentru a se desprinde pe tabelă. Ambițioasa echipă antrenată de Alexandru Weber a încercat să nu permită vicecampioanei să se distanțeze pe tabelă, asta chiar dacă după 30 de minute de joc scorul a fost 11-17.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă HCM Baia Mare s-a desprins pe tabelă, văzându-se clar diferența dintre o formație ce se luptă pentru evitarea retrogradării și cealaltă care evoluează în competițiile europene. S-a încheiat 21-35, iar cei peste 1300 de spectatori s-au bucurat de un spectacol handbalistic.

În repriza a doua HCM Baia Mare s-a desprins la 10 goluri, în vreme ce HCM Baia Mare și-a continuat recitalul în fața unei echipe care deja era cu gândul la următoarea etapă.

Nu s-au menajat pentru meciul „U” Cluj

Măgura Cisnădie va juca peste trei zile în deplasare cu Universitatea Cluj o formație angrenată și ea în lupta pentru evitarea retrogradării.

Inițial antrenorul Alexandru Weber ar fi dorit să-și menajeze din jucătoare pentru a avea echipa odihnită înaintea derby-ului cu Universitatea Cluj, însă acesta s-a răzgândit și a încercat să puna probleme vicecampioanei.

Abia pe final antrenorul Alexandru Weber a decis să lase momente serioase de respiro titularelor de drept și să introducă în teren jucătoare care au evoluat mai puțin sau deloc (Loredana Pătruțiu) în acest sezon.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.