JSport.ro

IMG_0576Măgura Cisnădie a pierdut partida de la Sebeș cu HC Zalău și a ratat șansa de a se desprinde la 4 puncte de Rapid București. La pauză scorul a fost 12-14, iar la final tabela din sala „Florin Fleșeriu” a indicat 24-30.

Debut bun de partidă pentru Măgura Cisnădie, echipa lui Alexandru Weber a reușit să conducă minute bune pe tabela de marcaj, iar în partea secundă a primei reprize, Măgura Cisnădie a făcut câteva greșeli demne de curtea școlii, fapt ce a permis grupării vizitatoare să încheie repriza în avantaj 14-12.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă Măgura a început ambițios, însă la fel ca în prima parte, gruparea din Cisnădie a ratat enorm de mult, fapt ce a ținut-o aproape mereu pe HC Zalău la 2-3 goluri diferență pe tabelă.

Diferența făcută de portarii celor două echipe

Victoria echipei HC Zalău a fost ausă în mare parte și de prestația bună a portăriței Ana Maria Inculeț, handbalistă aflată în zi de grație în sala „Florin Fleșeriu”, în vreme ce în poarta echipei Măgura Cisnădie, Paula Vișan și Viorica Șuba au scos majoritatea mingilor din plasă, fără a reușit să repete prestațiile bune din tur.

Partida de la Sebeș a fost un la îndemâna echipei din Cisnădie, dat fiind faptul că în teren HC Zalău nu a excelat, însă dintre buturi Ana Maria Inculeț și-a condus echipa spre victorie.

Natașa Krnic „subțire” în meciul cu HC Zalău

Una din surprizele neplăcute din echipa Măgura Cisnădie s-a numit Natașa Krnic, jucătoarea a avut o prestație modestă, oferind în prima repriză cel puțin trei mingi cadou grupării din Zalău, iar la finalizare Krnic s-a lovit de Inculeț în repetate rânduri.

Krnic a pasat de două ori greșit (mingi ușoare) și odată a trimis prea slab, balonul fiind interceptat de vizitatoare.

Tadici a dat o mână de ajutor pentru Rapid

Victoria de la Sebeș contra formației Măgura Cisnădie a reprezentat o serioasă mână de ajutor oferită formației Rapid București, grupare ce pierduse sâmbătă la Cluj și a oferit șansa Cisnădiei de a se desprinde la patru puncte, însă din păcate echipa antrenată de Alexandru Weber a pierdut disputa cu Tadici.

În mod categoric diferența s-a făcut pe faza ofensivă, unde HC Zalău a fost mult mai precisă la finalizare, în vreme ce Măgura a dat în repetate rânduri impresia că nu are forța necesară de a mai arunca la poartă.

Audiență mare în sala „Florin Feșeriu”

Interes ridicat în rândul iubitorilor de sport pentru meciul dintre Măgura Cisnădie și HC Zalău, sala fiind arhiplină, iar printre spectatori au fost și figuri cunoscute din sportul județean. Aici putem aminti întreg staff-ul HC Alba-Sebeș, fotbaliști și conducători de fotbal din Alba, iar aici îi putem enumera pe: Andrei Cristian Ghiunghiuș, Bogdan Bărculeț (Performanța Ighiu), Ovidiu Stoianof, Valentin Groza (Mureșul Vințu de Jos), Armando Popescu (Șurianu sebeș), Gheorghe Medrea (Energia Săsciori), dar și alte figuri din sportul județean, în vreme ce Dragoș Săulescu și Sabin Lupu  (echipa de fotbal Măgura Cisnădie) au sosit să încurajeze fetele lui Weber.

Faptul că sala a fost arhiplină demonstrează încă odată că sebeșenii sunt mari consumatori de sport, dat fiind faptul că au participat la un meci de Liga Națională de Handbal Feminin, asta chiar dacă nici una din cele două echipe nu aveau vreo legătură cu județul Alba.

Reveniri cu ghinion pentru Weber și Șuba

Sala „Florin Fleșeriu” nu a mai purtat noroc antrenorului Alexandru Weber. Originar din Sebeș, antrenorul Măgurei s-a văzut învins la el acasă de Gheorghe Tadici.

Nici pentru portarul Viorica Șuba revenirea la Sebeș nu a fost de bun augur. Prestația acesteia a fost de nerecunoscut, având puține intervenții salvatoare.

Originară din Alba Iulia, Loredana Pătruțiu nu a bifat nici un minut la Sebeș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.