JSport.ro

IMG_3936Măgura Cisnădiei a mai acumulat un punct imprtant după partida cu CSM Ploiești. Cele două echipe au încheiat la egalitate 34-34, după ce la pauză Weber avea avantaj de șapte goluri, 23-16.

Primă repriză magnifică făcută de Măgura Cisnădie. Echipa lui Alexandru Weber a prestat un joc cu care a eclipsat formația CSM Ploiești. Intervențiile portarilor Viorica Șuba și Cristina Popovici (ultima la 7 metri) au făcut ca Măgura să conducă cu 7 goluri pe tabela de marcaj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Roxana Gațel și Natasa Krnic au trimis adevărate trasoare în poarta ploieștencelor, în vreme ce pe faza defensivă formația din Cisnădie a avut și noroc la aruncările inexacte a vizitatoarelor.

După pauză Măgura Cisnădie a părut mai relaxată pe fondul avantajului de pe tabelă însă în doar 10 minute CSM Ploiești a reușit să preia conducerea și să anuleze avantajul excelent al formației noastre.

După minutul 15, gazdele au reușit să reechilibreze situația, însă lupta a devenit strânsă, fiind un meci de care pe care, având un final interzis cardiacilor.

S-a încheiat 34-34, iar Măgura obține o remiză importantă în economia campionatului.

Cădere inexplicabilă în repriza secundă

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, Măgura Cisnădie a părut că rezolvă ecuația în acest meci, asta după primele 30 de minute. La pauză echipa lui Weber părea să trimită spre Divizia A definitiv  Rapidul și Sebeșul, însă în repriza a doua Măgura a avut o cădere inexplicabilă. În 10 minute Măgura a marcat doar două goluri și a primit nouă.

IMG_3938Recital Gatzel și Krnic în prima repriză

În primele 30 de minute Măgura Cisnădie a supraviețuit prin prestația a două jucătoare, Gatzel și Krnic au fost principalele marcatoare în prima repriză, în vreme ce pe faza defensivă fetele lui Weber s-au apărat eroic.

Din păcate în momentul în care cele două sportive au început să obosească jocul echipei a scârțâit serios mai ales că pe bancă tehnicianul gazdelor nu are prea multe soluții de a rezolva problema.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.