JSport.ro

IMG_2509Măgura Cisnădie a murit frumos în meciul cu Corona Brașov. Corona Brașov s-a impus cu 26-28, după ce la pauză scorul a fost 17-19, iar Weber e pe loc de retrogradare.

Primă repriză bună făcută de Măgura Cisnădie, echipa antrenată de Alexandru Weber s-a luptat de la egal, la egal cu Corona Brașov formație ce se află pe locul 3 în  Liga Națională de Handbal Feminin, vizitatoarele desprinzându-se pe finalul primei reprize și au intrat la cabine cu avantaj de două goluri, tabela indicând 17-19.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a debutat perfect pentru Cisnădie. Viorica Șuba a oferit câteva intervenții, iar Ionela Goran a condus excelent defensiva.

Măgura resuscitată în pauza competițională

Pauza competițională s-a dovedit a fi de bun augur pentru Măgura, sportivele din Cisnădie au dat semne că au regăsit placerea de a juca handbal pe viață și pe moarte așa cum o făcea în tur.

Din nou echipa lui Weber s-a luat de gât cu una dintre echipele puternice ale sezonului, fiind inexplicabile rezultatele din debutul anului 2016.

Zalăul a trimis Măgura pe loc retrogradabil

Rapid București a învins sâmbătă dimineață HC Zalău, formație ce anunța că va stopa gruparea din București. Pe teren lucrurile nu au stat însă deloc așa, iar prestația echipei antrenate de Gheorghe Tadici a ridicat multe semne de întrebare.

Jucătoarele care au emis pretenții în timpul campionatului au  jucat modest în Capitală, iar succesul echipei Rapid a dus Măgura pe loc de retrogradare directă.

Măgura a arătat că știe să se și apere

În repriza secundă Măgura Cisnădie și Corona Brașov au oferit o lecție din punct de vedere tactic. După 25 de minute jucate din repriza secundă cele două formații au înscris de doar 13 ori, ambele defensive achitându-se cu brio de sarcini.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.