JSport.ro

img_6522Măgura Cisnădie a câștigat, dar nu a prestat la nivelul așteptat de întreaga audiență din sala polivalentă din Cisnădie. Echipa antrenată de Alexandru Weber s-a chinuit cu nou-promovata CSM Cetate Deva, formație ce a venit în doar 9 jucătoare. Scorul final a fost 30-28, după ce la pauză tabela indica 14-13.

Măgura a început bine jocul și a condus cu 2-0, după care vizitatoarele au preluat conducerea pe tabela de marcaj, iar fetele pregătite de Alexandru Weber au revenit la conducere abia în minutul 15. Până la pauză Măgura a condus în permanență cu un gol, iar la pauză scorul a fost 14-13.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă fetele din Cisnădie au turat motoarele însă în gol deoarece pe tabelă nu s-au distanțat la mai mult de patru goluri, până în minutul 50, iar asta a atras în câteva rânduri antipatia suporterilor.

Neputință, lipsă de voință sau menajare pentru Vâlcea ?

Echipa din Cisnădie s-a prezentat lamentabil contra unei formații ce nu poate emite pretenții în acest moment la menținerea în Liga Națională. Prezentă la meci cu un lot restrâns numeric și valoric.

Prestația echipei gazdă duce cu gândul la două aspecte. Primul ar putea fi neputința echipei, iar al doilea aspect ar putea fi lipsa de voință a fetelor de la Măgura, asta deși în această vară echipa lui Weber a investit masiv în aducerea jucătoarelor cu experiență.

Deva-n nouă leioace, Măgura în joc de glezne

Prestația echipei nu poate fi decât de lăudat mai ales că lotul antrenate de Ioan Mătăsaru este unul alcătuit din nouă jucătoare, iar prestația acestora a fost una de laudat mai ales că jucătoarele de la Cetate Deva au luptat până la final pentru fiecare minge, în vreme ce gazdele s-au mulțumit să etaleze o prestație în joc de glezne fără a tura prea mult motoarele.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.