JSport.ro

img_8302Măgura Cisnădie a obținut a doua victorie stagională contra formației Corona Brașov, grupare ce venea neînvinsă la Cisnădie, având patru victorii consecutive. La pauză scorul a fost 15-11, iar la final tabela arenei din Cisnădie a indicat 26-22. 

În prima repriză Măgura Cisnădie a început în forță și a luat rapid avantaj de două goluri pe tabelă, dar vizitatoarele au revenit în forță și s-a mers cap la cap până în minutul 20 când elevele pregătite de Alexandru Weber au marcat și s-au desprins ușor la 4-5 goluri, însă ultima secundă fata Marianei Tîrcă a marcat și a făcut ca scorul pauzei să arate 15-11.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Măgura Cisnădie a intrat ușor relaxată, iar acest aspect a permis echipei vizitatoare să se apropie la două goluri. Luată în marcaj om la om, Ada Moldovan a mai marcat cu greu, dar în schimb a ieșit la rampă Mihaela Stănciulescu, jucătoare ce nu evoluase prea mult în acest sezon.

În minutul 43, Măgura Cisnădie a refăcut diferența de cinci goluri pe tabelă, lucru ce a determinat-o pe Mariana Tîrcă să solicite un nou time-out pentru a-și regla problmele din echipă.

Finalul a fost de infarct, echipa din Brașov s-a apropiat la trei goluri, iar ofensiva gazdelor nu a mai funcționat ca în prima repriză, lucru ce a făut ca tensiunea și speranțele vizitatoarelor să crească. Scorul final a fos 26-22 în favoarea gazdelor la capătul unui meci de luptă, în care Măgura a meritat victoria.

După cinci etape Măgura Cisnădie are două victorii, o remiză și două înfrângeri, iar pentru echipa lui Weber urmează două săptămâni de pauză, timp în care echipa se poate pregăti în liniște pentru următoarele partide.

img_8324

Dependente de Ada Moldovan! 

Încă de la începutul sezonului Măgura Cisnădie s-a dovedit a fi dependentă de prezența în teren a Adei Moldovan. Dacă în sezonul trecut Roxana Han-Gatzel a dus greul grupării pe atunci nou-promovate, acum a sosit momentul ca Măgura să depinde de o altă jucătoare. Ada Moldovan a avut cele mai constante prestații din acest sezon, iar golurile din meciul cu Brașovul au fost decisive pentru formația pregătită de Alexandru Weber.

img_8263

Ce-nseamnă să ai portar! 

Măgura Cisnădie a izbutit să se prezinte excelent în fața Coronei Brașov, iar un mare merit pentru golurile puțne primite îl are și Dragica Tatalovic, portar ce a avut multe intervenții salutare în fața raidurilor ofensive venite din partea vizitatoarelor.

La fe ca în meciul de la Vâlcea Tatalovic a reușit să arate faptul că Măgura Cisnădie avea nevoie uriașă de siguranță între buturi, iar odată cu sosirea acesteia, ecuația portarilor a fost rezolvată.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.