JSport.ro

3“Data nasterii” jocului de handbal în România este 18 iunie 1921, locul Stadionul Central din Sibiu, “parinte” profesorul WILHELM BINDER, iar ca participanti, elevii liceului Brukenthal şi elevele liceului de fete. (citat de pe pe site-ul Federaţiei Române de Handbal – rubrica istoric).” Cu acest text sunt întâmpinaţi fanii echipei de handbal HC Sibiu pe noua pagină a clubului www.handbalclubsibiu.ro

Echipa de handbal masculin a Sibiului a făcut un nou pas pentru imaginea clubului după ce a lansat în aceste zile un site dedicat clubului. Pagina are un aspect plăcut cu secţiuni bine definite şi uşor de accesat: ştiri, program, echipa, copii, sponsori şi contact. Tot pe prima pagină este afişat clasamentul la zi alături de date privitoare la următorul meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

2HC Sibiu a ţinut şi în trecut contactul cu susţinătorii săi într-un mod foarte profesionit pe o pagină oficială de facebook update-ată constant cu informaţii despre meciurile echipei, galerii foto sau afişe care anunţă programul echipei.

5Florin Râmba a plecat la Făgăraş

Între primele ştiri afişate pe noul site se află şi cea care anunţă plecarea lui Florin Râmba din tabăra sibiană. “Sportivul Florin Ramba a ales să se întoarcă acasă, să se transfere la CSM Făgăraș, echipa care momentan conduce în clasamentul Diviziei A seria vest. Îi multumim lui Florin pentru cei 3 ani petrecuti la echipa noastră Handbal Club Sibiu și îi dorim succes la noua echipă”, menţionează sursa citată.

Din februarie handbaliştii sibieni revin în sala Transilvania

HC Sibiu va începe returul Divizie A duminică 7 februarie, ora 16.00, pe teren propriu, în compania echipei CNOT Braşov. Programul complet al returului a fost afişat şi pe site-ul clubului şi se prezintă în felul următor:

1

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.