JSport.ro

DSC_0989În primul meci al returului Diviziei A la Handbal masculin, HC Sibiu a întâlnit selecţionata olimpică a României la categoria U21. Dacă în turul campionatului echipa braşoveană s-a impus la 5 goluri – 28-23, sibienii au încercat şi au reuşit de această dată să se impună la capătul unui meci extrem de spectaculos presărat cu momente tensionate, în special în cea de-a doua repriza – scor final 24-21.

Meciul a fost condus de la început până la sfârşit de către Handbal Club Sibiu, chiar dacă sibienii n-au reuşit să se desprindă la o diferenţă majoră de scor. Diferenţa maximă de goluri s-a înregistrat în minutul 49, 6 goluri, la scorul de 20-14.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima repriză s-a mers cap la cap, echipa sibiană nereuşind să pună pe tabelă un ecart mai mare de 2 goluri – 5-3 min. 11, 8-6 min. 17, 9-8 min. 26. După câteva momente foarte bune pe faza de atac tabela arăta scorul de 11-8 pentru Handbal Club, dar braşovenii au stabilit scorul pauzei, 11-9, cu un gol marcat în ultimele secunde ale reprizei.

Cea dea doua repriză începe sub dominarea jucătorilor gazdă care marchează doua goluri fara a primi vreunul iar scorul devine 13:9 in min 34. Din acest moment jocul se incinge iar apararile sunt tot mai agresive, minute de eliminare fiind dictate pana la finalul meciului in ambele tabere, de catre arbitrii partidei.

Ritmul unei reprize a doua extrem de spectaculoase a fost dictat, din fericire, de către HC Sibiu care a menţinut o diferenţă confortabilă pâna la final – 16:12 min 42, 20-14 min 49, 22:16 min 52.

Asa cum s-a intamplat de multe ori in tabara sibiana, finalul de joc nu a fost la fel de combativ precum restul partidei, iar brasovenii aveau sa se apropie la 2 goluri in minutul 56 – 22-20, dupa 4 minute fara gol pentru HC Sibiu si 4 goluri consecutiv marcate de lotul olimpic al României.

Finalul a adus victoria sibienilor dupa 2 goluri marcate pe fondul unei apărpri om la om a echipei vizitatoare – scor final 24-21.

Lotul echipei HC Sibiu: Radu David – 10 goluri, Bogdan Verza – 4, Robert Miclos – 4, Andrei Iliut – 3, Cosmin Demian – 2, Dorin Purcarea – 1, Gabriel Sofronici, Razvan Barb, Horatiu Capatana, Dorin Neamtu, Raul Muntean, Alexandru Tolciu, Jan Novacoschi, Bogdan Razvan.

Etapa viitoare, deplasare la Satu Mare

După etapa a XIV-a, Handbal Club Sibiu îşi consolidează poziţia a 6-a a clasamentului, urmând ca etapa viitoare să se deplaseze la Satu Mare pentru confruntarea cu una din principalele favorite la promovarea in Liga Nationala – CSM Satu Mare. In tur echipa sibiană s-a impus cu scorul de 28-24, aceasta fiind si singura infrangere a sătmarenilor până în ultima etapă a turului când au pierdut la Oradea – 31-30.

sursă text: facebook – Handbal Club Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.