JSport.ro

Image00015-4Măgura Cisnădie a disputat vineri al doilea meci din cadrul turneului amical de la Ploiești. Echipa antrenată de Alexandru Weber a cedat 31-27, iar la pauză scorul a fost 19-17.

Deși se confruntă cu serioase probleme financiare, fetele antrenate de Neven Hrupec au lăsat problemele financiare în afara terenului și au reușit să ofere o replică bună în meciul cu Măgura Cisnădie, grupare ce trebuie să se omogenizeze până la debutul noului sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima repriză Măgura Cisnădie a fost condusă cu 19-17, asta după ce elevele lui Weber au început bine partida și au avut avantaj pe tabelă. După pauză, CSM Ploiești și-a mărit avantajul, iar Cisnădie a cedat cu 31-27.

CSM Ploieşti: Şerban – Pîrvuţ-Udriştioiu (7 goluri, 1 din „7 metri), Dmitrovic (5, 2 din „7 metri”), Tivadar (1), Burtea-Shutska (2), N. Tudor (5), Chiricuţă (4).

Au mai jucat: Tatalovic, A. Dumitru – Balaban-Curtean (2 goluri), Farcău (3), I. Dinu (2), Mitrescu, Caraşol.

Antrenor: Neven Hrupec.

CS Măgura: B. Curmenţ – Cioaric (2), Stănciulescu, Gatzel-Han (7, 6 din „7 metri”), A. Moldovan (6, 1 din „7 metri”), Băcăoanu (4), Czeczi (5).

Au mai evoluat: Suba, Popovici – Goran (1), A. Pătulean (1), M. Pătulean, Mitrache, Hoha.

Antrenor: Alexandru Weber.

Măgura Cisnădie arată diferit și e doar începutul

Măgura Cisnădie a transferat intens în intersezon, iar munca depusă la antrenamente pentru omogenizare s-a văzut în ambele partide, asta chiar dacă Măgura mai are de lucrat la închegarea lotului.

Totuși trebuie apreciată schimbarea produsă la Cisnădie în această vară, modificare ce le va permite fanilor cisnădieni să nu mai treacă prin emoțiile de anul trecut.

foto: CSMPLOIESTI.RO

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.