JSport.ro

Handbal Club Sibiu a pierdut jocul disputat pe teren propriu cu ocupanta locului secund în Divizia A, CSM Oradea, scor 29-35. Neînvinsă în trei jocuri ”acasă”, HC Sibiu a fost dominată luni seara de formația orădeană în cea mai mare parte a jocului. 

CSM Oradea a luat avans încă din start, 3-1, 5-2 dar sibienii au egalat la 5 și la 9. În partea secundă s-a înregistrat și cea mai mare diferență de goluri, 6, la scorul 17-23. Cu trei minute înainte de final, HC Sibiu a avut șansa revenirii cu o lovitură de la 7 metri. 27-30 indica tabela dar Radu David a ratat șansa apropierii la două lungimi și Oradea s-a impus lejer pe final, 35-29.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

HC Sibiu rămâne pe poziția a patra cu 12 puncte, 4 victorii și 3 înfrângeri, același punctaj ca al ocupantei locului 3, U. Cluj, dar trupa de sub Feleac are un meci mai puțin disputat. CSM Oradea rămâne de asemenea pe doi, cu maxim de puncte, la egalitate cu CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu.

În runda următoare, HC Sibiu se va deplasa pe Bega pentru a întâlni vecina de clasament, CSU Politehnica Timișoara, ocupantă a locului 5, cu 3 victorii și 3 înfrângeri.

foto: facebook – Handbal Club Sibiu. Mai multe poze AICI.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.