JSport.ro

Într-o nouă etapă în Liga Florilor, prima divizie națională la handbal feminin, Măgura Cisnădie a pierdut în capitală în fața campioanei României și singura echipă neînvinsă din acest sezon. CSM București a învins trupa lui Webber cu 11 puncte diferență.

Măgura a avut o primă repriză bună în sala Polivalentă pe care a încheiat-o la doar 4 goluri în spatele bucureștencelor, 12-16. Startul părții secunde a fost și mai bun, Cisnădia a marcat de trei ori consecutiv (Costa, Apetrei și Ada Moldovan) și s-a apropiat la doar un gol pe tabelă, 16-15 pentru CSM. Replica gazdelor a fost similară, 19-15 a devenit scorul după 3 reușite consecutive ale lui Kurtovic, Jorgensen și Hagman. Fachinello și Araujo au punctat pentru 19-17 iar de aici diferența de scor s-a mărit treptat în favoarea echipei din București. Finalul a aparținut total gazdelor care au marcat în ultimele 10 minute de 5 ori primind doar 1 gol. 34-23 și Măgura rămâne pe locul 4 la doar 2 puncte în spatele Vâlcii și Craiovei, formațiile ce ocupă podiumul în spatele liderului CSM București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marcatoare Măgura: ana Apetrei (5), Deonise Fachinello (4), Ada Moldovan (4), Larisa Șerban (3), Larissa Araujo (3), Larrisa Da Silva (2), Mariana Costa (1) și Cristina Strahan (1).

Următorul meci, de Dragobete cu Danubius Galați

În etapa a XVII-a, Măgura Cisnădie va reveni pe teren propriu pentru confruntarea cu Danubius Galați, sâmbătă, 24 februarie. Ora de start nu a fost stabilită.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.