JSport.ro

IMG_2523Cele trei echipe, respectiv Măgura Cisnădie, Rapid București și Unirea Slobozia, implicate în bătălia pentru evitarea locului 13, retrogradabil direct, au parte de meciuri dificile în această etapă a ligii naționale de handbal feminin.

Etapa trecută a fost favorabilă formațiilor din Slobozia și București care au obținut rezultate pozitive, în timp ce formația din Cisnădie a pierdut pe teren propriu și a ajuns pe penultimul loc al clasamentului. Unirea Slobozia a remizat pe teren propriu cu Csm Ploiești, în timp ce Rapid București a învins fără prea mari probleme Zalăul lui Gheorghe Tadici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De departe Măgura Cisnădie are cel mai greu adversar în această etapă, urmând a întâlni în deplasare, sâmbătă cu începere de la ora 11:00 formația Hcm Roman, ocupanta locul cinci în clasament. Partida se anunță infernală pentru trupa lui Alex Weber deoarece formația din Roman este o formație redutabilă pe teren propriu, pierzând foarte greu puncte acasă, mai ales în fața echipelor mici. Partida tur disputată la Cisnădie a fost câștigată destul de greu de Hcm Roman cu 33-30.

Rapid București se deplasează pe terenul formației Hcm Râmnicu Vâlcea, încercând să obțină puncte în tentativa de evitare a retrogradării directe. O victorie la Vâlcea asigură în mare parte Rapidului prezența la barajul de menținere în liga națională, dar partida se anunță a fi una destul de grea pentru rapidiste, deoarece formația pregătită de Constantin Ștefan joacă bine pe teren propriu și se află în cărți pentru ocuparea unui loc în primele opt. Partida tur disputată la București a fost câștigată de vâlcence cu scorul 34-32.

Unirea Slobozia va întâlni pe teren propriu pe Universitea Cluj, o formație arțăgoasă care luptă pentru fiecare minge. Totuși, dintre cele trei formații implicate în subsolul clasamentului formația din Slobozia pare a avea cea mai ușoară misiune. Cu o victorie în fața clujencelor Slobozia nu doar că se îndepărtează decisiv de locurile direct retrogradabile, ci se și apropie la doar două puncte de clujence, care momentan ocupă locul zece, primul care asigură menținerea în liga națională. Partida tur, disputată la Cluj, a fost câștigată de “studentele” clujence, scor 26-21.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.