JSport.ro

Handbalistele Cisnădiei au scăpat printre degete șansa de a încheia turul Ligii Florilor pe locul secund. Măgura a avut avans de 2 goluri în minutul 58, 24-22, dar a terminat la egalitate partida disputată aseară în fața Craiovei și a ratat șansa de depăși formația olteană în clasament.

După o primă repriză echilibrată în care cele două formații s-au succedat la conducere la diferențe mici de scor (4-3, 7-5, 9-7 pentru Cisnădie, respectiv, 2-3, 4-5, 10-11 pentru Craiova), a urmat o parte secundă în care echipa pregătită de Alexandru Weber s-a aflat în permanență la timonă. Diferența pe tabelă a fost în multe momente chiar de 3 goluri, 19-16, 21-18, 22-19, 23-20 dar finalul a aparținut oaspetelor. După două reușite consecutive ale Cristinei Zamfir, Larissa Araujo a punctat pentru 24-22 în favoarea Măgurii în minutul 58:26. În decurs de 20 de secunde au urmat eliminarea Danielei Crap (Măgura) și golul Patriciei Vizitiu care a refăcut diferența de doar un gol (min. 58:45). Victoria a fost scăpată în chiar ultima secundă a meciului, golul ”oltencei” Zeljka Nikolic împietrind tabela la 24-24.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Goluri Măgura Cisnădie: Ivana Bozovic – 6, Larissa Araujo – 6, Mariana Costa – 6, Ada Moldovan – 3, Roxana Gatzel – 2 și Oana Apetrei – 1.

Măgura va încheia turul pe trei doar dacă HCM Rm. Vâlcea va pierde sau va remiza la Slobozia sâmbătă. În caz contrar, elevele lui Weber vor ierna pe poziția a patra.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.