JSport.ro

Măgura Cisnădie a pierdut partida din Cupa EHF contra celor de la Kobenhavn Hhandbal cu scorul de 28-33, asta după ce în prima parte a jocului Măgura Cisnădie a condus și cu șapte goluri, însă pe final gruparea pregătită de Alexandru Weber a resimțit oboseala acumulată.

În prima repriză gazdele s-au comportat exemplar și au condus chiar și cu 7 goluri, însă pe măsură ce au epuizat resursele fizice handbalistele lui Alexandru Weber au pierdut avantajul de pe tabela de marcaj, iar la pauză scorul 20-17.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea secundă a debutat cu mai multe atacuri prelungite ale gazdelor, dar chiar și așa, gruparea din Danemarca a reușit să se desprindă și să se impună la Cinsădie după un meci în care gazdele au fost mai mereu în avantaj.

În partida de duminică Măgura a marcat 28 de goluri din 51 de aruncări, repriza secundă fiind cea în care s-au consemnat cele mai multe ratări.

Pentru Măgura Cisnăde au marcat: Ada Moldovan 7 goluri, Ana-Maria Tănăsie 7, Maria Panici 6, Maria Cristina Nan 3, Mădălina Predoi 2, Ani Senocico 1, Diana Ujkic 1.

Alexandru Weber în tribună

Eliminat în partida tur din Danemarca, tehnicianul Alexandru Weber a privit partida din tribune, asta după ce în meciul din Copenhaga a luat cartonaș roșu în urma unui arbitraj care l-a nemulțumit total.

Chiar și azi arbitrajul a fot unul ușor partinitor, iar formația oaspete s-a bucurat de câteva decizii controversate ale brigăzii de arbitri.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.