JSport.ro

Victoria de la Brașov a oferit ceva mai multă liniște formației Măgura Cisnădie, gruparea pregătită de Alexandru Weber se află în creștere de turație, iar duminică va juca un nou meci extrem de important la Bistrița. 

Despărțite de doar un punct în clasament CSM Bistrița și Măgura Cisnădie  vor avea meciul direct, iar gruparea care va reuși să se impună va avea lua o opțiune serioasă la evitarea meciurilor de baraj, însă chiar și așa mai sunt suficiente etape până la finele sezonului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida dintre cele două combatante va avea loc duminică de la ora 12:00 la Bistrița. Partida va fi oficiată de D. Florescu și Stoia, iar observatorul FRH va fi A. Lupșa.

Măgura Cisnădie va fi susținută de suporteri la Bistrița

La partida de duminică Măgura Cisnădie se va bucura și de aportul a aproximativ 30 de suporteri la partida de la Bistrița. Fanii formației cisnădiene au înțeles miza partidei de la Bistrița și se vor deplasa într-un număr consistent la partida de duminică.

Echipa va pleca de sâmbătă la Bistrița, în vreme ce suporterii se vor deplasa duminică dimineața spre locația care va găzdui derby-ul dintre cele două formații.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.