JSport.ro

Magura - HCM Roman63Măgura Cisnădie va juca vineri de la ora 18:00, în deplasare cu SCM Universitatea Craiova, formație angrenată și ea în acest moment în lupta din partea  a doua a clasamentului . Fetele lui Weber trebuie să treacă repede peste eșecul cu HCM Roman și să obțină un rezultat pozitiv în deplasarea din Oltenia. 

„E un meci foarte greu, e al treilea meci consecutiv întâlnim o echipă care joacă în cupele europene, au o echipă foarte bună, foarte bine acoperită pe posturi. Am văzut meciul cu Baia Mare și au jucat foarte bine pe terenul unei echipe de Champions League”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisnădie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Formația lui Weber are o jucătoare incertă, este vorba Ionela Goran, jucătoare care va afla zilele următoare dacă va putea juca la Craiova.  Partida din „Bănie” va avea loc vineri de la ora 18:00 în „Sala Sporturilor” din Craiova.

Echipa lui Weber are al V-lea atac din Liga Națională de Handbal Feminin, iar dacă în iarnă gruparea din Cisnădie va aveao campanie bună de achiziții cu siguranță vor evita și retrogradarea și meciul de baraj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.