JSport.ro

magura-csm-ploiesti13Măgura Cisnădie a reziliat pe cale amiabilă contractele cu trei dintre jucătoarele aduse în vara acestui an la Cisnădie. Cum randamentul fetelor nu a fost cel scontat, iar sportivele nu s-au acomodat la Cisnădie, oficialii clubului și cele trei handbaliste au decis că este cel mai bine să încheie colaborarea. 

Prestațiie sub așteptări ale celor trei sportive au dus cel mai probabil la rezilierea înțelegerilor efectuate în vara acestui an, atunci când  Alina Czeczi, Alina Horjea și Cătălina Cioaric semnau cu Măgura Cisnădie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest moment toate cele trei handbaliste sunt libere de contract și pot semna cu orice formație.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. La fel ca si la fotbal,e clar Huja spal bani,am votat cu el si l-am sustinut,dar e un borfas care baga bani grei in buzunar,echipa e un paravan.Nu poti avea performanta cand tu schimbi echipa la fiecare 3 luni .Weber trebuia schimbat,dar cu el se fac invarterile.ALO DNAule dormi?

  2. Nu ptr prestațiile sub așteptări au fost puse pe liber datorită faptului ca după meciul cu Galatiul ,Tadici si-a bătut joc de Weber spunându-i ca cele trei au vândut meciul .Weber cu creierul cât o nuca a mușcat momeala si le-a pus pe liber tocmai înaintea meciului cu Zalaul fiindu-i frica de meciul cu Cisnădie. Influientat si de iubita lui Roxana G care face si desface tot la echipa.Un mincinos ,un barfitor acest Weber si un ffffff slab antrenor .Mare minune si mi-ar părea rău sa ajungă la baraj ,cu ce transferuri făcuse in vara .Daca era un antrenor adevărat echipa termina pe locul 3/4.De unde atâta încredere pe care i-o dai dl primar ,când el e vai mama lui de antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.