JSport.ro

IMG_0567Clubul Sportiv Măgura Cisnădie ține să-și precizeze poziția cu privire la articolele apărute în presa sportivă vis-a-vis de așa zisul incident dintre Romeo Ștefan și handbalista clubului nostru, Cătălina Georgiana Preda.

În primul rând, indiferent de cele petrecute pe terenul de joc, Cătălina Georgiana Preda nu are dreptul să-și exprime public nici un fel de opinii cu privire la clubul de handbal, fără înștințarea în prealabil a acestuia și fără acordul clubului, conform paragrafului din contract, art. 5, alin. j:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alin. j: „Să nu discute despre activități legate de handbal și club, cu membrii familiei, rude, prieteni, acestea fiind probleme strict confidențiale”

Alin. l: „Să nu angajeze relații sau raporturi de orice fel cu mass-media, să nu acorde interviuri în legătură cu activitatea sportivă sau orice alte acțiuni care pot prejudicia imaginea sau interesele clubului, fără acordul acestuia și în afara cadrului echipei”

În cazul în care sportiva „ar fi avut” parte de un astfel de eveniment în timpul jocului, avea obligativitatea de a anunța antrenorul, la pauză sau la finalul jocului și nu să-și exprime opinia pe rețele de socializare.  Dacă jucătoarea ar fi sesizat în timpul meciului „așa zisul comportament”, banca tehnică ar fi luat deciziile care se impuneau.

Noi (CS Măgura Cisnădie) am rămas uimiți de cele apărute în presa sportivă ținând cont de faptul că jucătoarea nu ne-a înștiințat cu privire la acest eveniment petrecut în timpul jocului și care are impact direct asupra imaginii echipei noastre. Este un eveniment regretabil, mai ales că jucătoarea menționată de Cătălina Georgiana Preda, Ionela Goran nu a auzit nici o jignire la adresa colegei sale.

„Eu am văzut o declarație a mea în ziar, cum că aș fi auzit niște cuvinte la adresa Cătălinei. Eu nu am auzit să-i fi adresat ei un anumit cuvânt sau anumite injurii din partea arbitrului. Pur și simplu nu am auzit, chiar am rămas surprinsă că a apărut declarația mea în ziar. Nu mi s-a părut nimic anormal în meciul cu HC Zalău, din partea arbitrilor”, a declarat Ionela Goran, inter-ul echipei Măgura Cisnădie, jucătoare ce a evoluat pe tot parcursul meciului cu HC Zalău.

Săptămâna viitoare oficialii clubului Măgura Cisnădie vor analiza incidentul și vor lua în consecință, măsurile ce se impun în acest caz de indisciplină.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

 1. Plopenarul asa zis doctor incompetent Mihai Baican sustinut de alt corupt din spate au deturnat fonduri de la Csm ploiesti adica de la primaria Ploiesti sistematic si in forma continuata impreuna cu Luminita Albu SI ALTII (urmeaza).
  Prin mai multe metode : Achizitii fictive si umflate ,deplasari si cantonamente cu HOTELURI SI RESTAURANTE FOARTE SCUMPE inutile si nejustificate etc etc toate cu paraindaratul catre ei .
  Salarii exagerate la multi jucatori si jucatoare DE 180 DE MILIOANE PE LUNA care dadeau paraindaratul catre conducere , antrenori si preparator sportiv JOVAN NOVAKOVIC cu salarii de sute de milioane lunar TOATE ASTEA DIN BANII PUBLICI AI PLOIESTENILOR AI PRIMARIEI PLOIESTI.
  Iubitica doctorului zero profesional incompetent si CORUPT Mihai Baican pe numele ei Preda Catalina o jucatoare cvasimediocra DIN VALCANESTI TOT LINGA PLOPENI a fost adusa la Ploiesti pe favoruri sexuale.
  salariul acesteia nejustificat de mare 100 MILIOANE PE LUNA a fost marit tot pe favoruri sexuale ca la tara pentru micul doctor .adica prostitutie sex pentru bani.bani publici ai primariei.
  Cum e posibil ca un amarit de doctor sportiv care nu e in stare sa faca o injectie si sa puna un diagnostic care nu si respecta deloc meseria , un papagal incompetent cu salariul de 1000 lei incadrat legal sa conduca 2 ani TOT CLUBUL; SI TOTI BANII CSM ULUI ADICA AI PRIMARIEI BANI PUBLICI?
  Unde e Procuratura? Politia economica ? Curtea de conturi ??
  FOARTE APROAPE! S-AU AUTOSESIZAT MICIMANILOR HOTI INCOMPETENTI SI NEMERNICI .
  ATI FURAT BANI PUBLICI ?V ATI CREZUT SMECHERI CA II PACALITI SI FURATI NEDREPTATITI PE ALTII ? V A SUNAT CEASUL .VOI VETI FI AIA FRAIERII IN TOATA POVESTEA .
  V ATI BATUT JOC CA TOTI TARANII DE ALTII EXACT CA PADUCHELE AJUNS IN FRUNTE NULITATILOR ACUM VETI PLATI !
  SUNT ZECI DE MARTORI SI FAMILIILE LOR GATA SA DEPUNA MARTURIE CU LUX DE AMANUNTE IMPOTRIVA VOASTRA CANALIILOR.
  ATI FURAT PLATITI ACUM .
  SE DA DE MINIM 5 LA 15 ANI PENTRU ASTFEL DE INFRACTIUNI.
  SUGESTIE : DOMNILOR JUDECATORI SI PROCURORI CAT SI MUTII DE LA CURTEA DE CONTURI LUATI ACTIVITATEA DE PE ULTIMII 5 ABI LA VERIFICAT DE LA CSM PLOIESTI . CU TOATE ACHIZITIILE DE LA TRICOURI DE 2 LEI BAGATE LA 400 DE LEI CANTONAMENTE FICTIVE DEPLASARI UMFLATE HOTELURI MESE LA RESTAURANTE PLATITE DE PLOIESTENI EC HIPAMENTE SI MEDICAMENTE UMFLATE SI FICTIVE SUPLIMENTE AVIOANE CU LISTELE CELOR CARE AU CALATORIT CU FAMILIILE PE BANII PUBLICII .ETC SUNT F MULTE AMANUNTE INREGISTRATE PE FACTURI IN ARHIVE DAR SI LA TERTII MENTIONATI MAI SUS CARE STRANSI CU USA IN AUDIERI VOR SPUNE TOT.
  ASA E CAND GHERTOII AJUNG SI EI SARACII UNDEVA MAI SUS UITA DE UNDE AU PLECAT SI SE CRED INVINCIBILI IN NEMERNICIA LOR .DE CE PENTRU CA ALTCEVA NU SUNT IN STARE SA FACA DECAT SA FURE DIN BANII PUBLICI .
  CUM SE VOR RECUPERA ACESTI BANI PUBLICI DIN TAXELE SI IMPOZITELE CETATENILOR ?
  MAI E PUTIN .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.