JSport.ro

În etapa a VIII-a a Ligii Florilor la handbal feminin, Măgura Cisnădie a obținut o victorie clară în fața bucureștencelor de la Rapid, 31-23, a cincea din acest sezon și a patra consecutivă. Handbalistele de la poalele Măgurii au profitat de înfrângerea Vâlcii în fața lui CSM București și au urcat pe treapta a treia a podiumului.

La pauză diferența de scor a fost și mai mare, 11 puncte (20-9). Momentul distanțării pe tabela de marcaj s-a produs în minutul 13 la scorul de 6-3. Cisnădia a marcat 5 goluri fără să primească niciunul pe parcursul a 6 minute ducând scorul la 11-3. Bozovic (2), Costa, Araujo, Moldovan au fost fetele ce au semnat desprinderea. Diferența a continuat să crească până la pauză: 15-5, 17-6, 18-7, 19-9… a fost evoluția tabelei în următoarele minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jocul a decurs fără griji pentru formația gazdă și în partea secundă când Cisnădia a condus în două rânduri la o diferență de 13 goluri: 27-14, 28-15.

Marcatoare Măgura: Ivana Bozovic (13 din 16 aruncări!), Ada Moldovan (5), Mariana Costa (5), Oana Apetrei (3), Larissa Araujo (3), Andreea Mărginean și Roxana Gatzel (câte 1)

Măgura Cisnădie: Bozovic, Moldovan, Costa, Apetrei, Araujo, Mărginean, Gatzel, Strahan, Hoha, Șerban, Ilea, Daniela, Fachinello, Tatalovic, Pasta, Popovici, Da Silva.

Rapid București: Bazon, Graovac, Simion, Bodirlau, Chirigiu, Niculae, Cruceanu, Traila, Dobrin, Archir, Doica, Gheorghe, Bratulescu, Nedeljkovic, Dache, Popa, Leahu, Dorp, Buca, Trifan, Carabulea.

Etapa viitoare, meci televizat

În runda următoare, Măgura Cisnădie se va deplasa la Brașov unde va întâlni Corona, ocupantă a locului 8 cu 11 puncte. Partida este programată vineri, 10 noiembrie, de la ora 18:00, și va fi transmisă în direct pe posturile DigiSport și Telekom Sport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.