JSport.ro

Măgura Cisnădie a relansat lupta pentru titlu în Liga Florilor după victoria cu 25-22 cu CSM Râmnicu Vâlcea, victoria cu echipa campioană nu a ajutat doar pe CSM București ci și pe formația antrenată de Alexandru Weber, formație ce s-a apropiat de plutonul fruntaș în urma acestui succes.

Măgura Cisnădie a condus partida cu campioana României de la început și până la final, formația vizitatoare nu a izbutit să conducă nici măcar un moment pe tabela de marcaj. Scorul pauzei a fost de 13-10, la capătul unei reprize perfecte făcută echipa pregătită de Alexandru Weber.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză echipa din Cisnădie și-a continuat marșul triumfal spre succes, iar tabela indica pe final un neverosimil 25-22, rezultat nesperat probabil nici de cel mai infocat suporter al gazdelor.

Weber poate trimite titlul la CSM București, oltencele fierb după eșecul de la Cisnădie

Succesul echipei din Cisnădie poate schimba soarta întregului campionat, ba mai mult formația antrenată de Alex Weber venea după o perioadă nefastă, iar toate cifrele o dădeau ca favorită certă pe campioana CSM Râmnicu Vâlcea.

Succesul Cisnădiei poate trimite titlul la CSM București, însă pentru asta „tigroaicele” trebuie să se impună în meciul direct cu gruparea din Oltenia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.