JSport.ro

IMG_0527

Jucătoarea formației Măgura Cisnădie, Cătălina Preda, a primit un ” frumos cadou ” din partea Comisiei Centrale de Disciplină a Federației Române de Handbal cu ocazia Zilei femeii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aceasta a fost amendată cu suma de 1000 de lei pentru declarațiile în legătură cu arbitrul Romeo Ștefan de la partida disputată în data de 21.02. 2016 dintre Măgura Cisnădie și Hc Zalău. De precizat că ședința Comisiei Centrale de Disciplină a avut loc în data de 8 Martie.

Vă prezentăm mai jos decizia apărută pe site-ul oficial al federației:

” În legatură cu sesizarea sportivei PREDA GEORGIANA CĂTĂLINA de la echipa CS MĂGURA CISNĂDIE cu privire la evenimentele petrecute la jocul dintre CS MĂGURA CISNĂDIE și HC ZALĂU, disputat în data de 21.02.2016, la Sebeș, comisia reține:
– având în vedere sesizarea jucătoarei PREDA GEORGIANA CĂTĂLINA și declarațiile acesteia în presă, punctul de vedere al CS MĂGURA CISNĂDIE, care se delimitează de declarațiile jucatoarei mai sus amintite, iar din cercetările acestora efectuate în rândul propriilor jucătoare se infirmă declarațiile jucătoarei PREDA GEORGIANA CĂTĂLINA;
Luând în considerare declarația jucătoarei GORAN IONELA VICTORIA, care infirmă cele susținute de petentă, cât și audierea arbitrului ȘTEFAN ROMEO, comisia decide:
– sancționarea jucătoarei PREDA GEORGIANA CĂTĂLINA cu penalitate 1.000 de lei, data limită de achitare 18.03.2016, pentru declarații cu caracter calomnios la adresa unui oficial, conform art. 41.1, lit. a.”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.