JSport.ro

Echipa de handbal masculin HC Sibiu a obținut duminică a patra victorie din cinci jocuri disputate în acest debut de campionat. Sibienii au învins clar, 34-27 (19-10), CNE Sighișoara și ocupă în continuare locul 3 în Divizia A. Echipa sibiană are în acest moment cel mai bun atac, 150 de goluri marcate, însă are un meci în plus disputat față de o parte din colegele de serie.

Oaspeții au început mai bine meciul și în minutul 5 conduceau cu 4-2 dar peste alte 5 minute scorul a devenit favorabil gazdelor care au marcat de 4 ori consecutiv fără să primească gol, 6-4. HC a continuat să se distanțeze pe tabelă și în minutl 20 scorul arăta 12-6 pentru ca la pauză să se înregistreze o diferență de 9 goluri, 19-10.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Începutul părții a doua aparține din nou Sighișoarei care înscrie de 3 ori și primește doar un gol până în minutul 35 (20-14). Diferența s-a micșorat doar în mintul 40, 24-19, pentru ca apoi Sibiul săși majoreze constant avantajul, 30-23, 33-24 pentru ca tabela să se oprească după 60 de minute la 34-27, o victorie curată în care ”roș-negrii” au rulat toți jucătorii.

Pentru HC Sibiu au marcat: Radu David – 9 (1 de la 7 m), Robert Miclos – 7, Ovidiu Pasere – 6, Paul Giurgiu – 5, Bogdan Verza – 4, Horatiu Capatana – 3, Andrei Sora – 1.

Urmează derby cu Univ. Cluj

Runda următoarea îi va deplasa pe jucătorii sibieni sub Dealul Feleacului. HC Sibiu întâlnește U. Cluj, ocupantă a locului patru, la Cluj-Napoca. Oficialii clubului sibian sunt optimiști în privința punctelor: ”Va fi o partidă dificilă, pe un teren de unde până în acest moment nu am reușit să aducem puncte în sezoanele precedente. Având în vedere forma bună a jucătorilor noștri, precum și victoria obținută în meciul amical dinaintea începerii sezonului împotriva clujenilor, sperăm ca baieții să obțină un rezultat pozitiv, foarte important pentru menținerea intre primele 3 echipe ale campionatului”, au declarat reprezentanții clubului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.