JSport.ro

3HC Sibiu a avut o săptămâna dificilă după ce deplasarea de la Oradea de duminică a fost pusă sub semnul întrebării. Clubul sibian se afla în impas finaciar pentru că ultima tranșă din sprijinul pe care Primăria îl acordă ”urșilor” nu a intrat în contul echipei. Astfel sibienii au găsit cu greu resurse pentru deplasarea de 300 de km pe care au făcut-o în ziua meciului, fapt care a afectat și jocul echipei.

”La prima vedere părea doar o partidă la care jucătorii noștri nu vor putea sa aibă pretenții însă ambiția și caracterul acestora au reușit surprinzător să aducă un joc foarte bun din deplasarea din Sala Antonio Alexe, împotriva ocupantei poziției a 3-a în clasament.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

1Partida a început excelent pentru HC Sibiu, cu o apărare în continuă mișcare si un atac la limita pasivului concretizat de cele mai multe ori cu gol sau aruncare la poarta, baietii nostri au resit sa conduca ostilitatiile in prima repriza, oradenii trecand in avantaj doar in finalul acesteia pe fondul oboselii fizice acumulate de primul 7 al sibienilor. Acesta a fost in final si motivul pentru care jocul s-a “rupt” in minutul 40, gazdele avand nu mai putin de 5 jucatori in plus fata de HC Sibiu pe foaia de joc si avand posibilitatea sa schimbe formatia la fiecare atac si aparare.

Prima repriza: min 5: 1-3, min 10: 5-6, min 15: 9-9, min 20: 12-13, min 25: 13:13, min 30: 17:16.

Primul gol a reprizei secunde este marcat de catre oradeni care se distanteaza pentru prima data in acest meci la 2 goluri: 18:16. Sibienii revin in joc si egaleaza la 18 in doar 2 minute si meciul merge din nou cap la cap – 19-19 min 35, 22-20 min 40. Este momentul cand efortul fizic isi pune amprenta asupra jucatorilor nostri, apărarea nu mai este la fel de agresivă, atacul nu mai reuseste sa obtina eficiența din prima repriză și nici partida excelentă facuta de Gabriel Sofornici și nu reusesc sa mentina echilibrul din primele 40 de minute de joc.

2Oradea se distanteaza la 5 goluri in minutul 48: 26:21, sibienii inscriu golul 22 in mintul 50, insa tot oradenii sunt cei care dicteaza ritmul partidei, marcand in principal pe contraatac si faza a II-a. In minutul 57 tabela de marcaj consemneaza ce mai mare diferenta din meci, de 9 goluri: 32:23.

Cu ultimele resurse si pentru a nu șterge jocul bun din acest meci, jucătorii noștri reușesc pe finalul partidei sa reducă din diferență, marcand 5 goluri in ultimele 3 minute ale partidei, scor final 34:29 pentru formatia de pe locul al III-lea al clasamentului – CSM Oradea.”

sursa text și foto: facebook – Handbal Club Sibiu

Marcatori HC Sibiu: Radu David 10 goluri, Andrei Iliut – 9, Robert Miclos – 4, Cosmin Demian – 2, Horatiu Capatana – 2, Raul Muntean – 1, Razvan Bogdan – 1.

Următorul meci al ”urșilor” va avea loc miercuri, 23 martie, ora 17.00, în sala Transilvania din Sibiu. Adversar va fi Universitatea Cluj formație ce ocupă poziția a VI-a în clasament.

poza Adrian Brătoiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.