JSport.ro

Handbal Club Sibiu a pierdut jocul cu CSM Oradea, scor 24-26, disputat pe teren propriu ]n etapa a XV-a a Divizie A la handbal masculin. Sibienii au oferit un joc bun, au condus puternica echipă orădeană (locul 2 în clasament) dar au cedat pe final.

”Urșii” sibieni au început bine partida dar la pauză oaspeții aveau un avantaj de două goluri, 13-11. Începutul părții secunde a fost excelent pentru HC care a marcat de patru ori consecutiv și a preluat conducerea, 15-13. Sibiul s-a menținut în avantaj până în minutul 50, moment în care bihorenii au revenit cu 3 reușite consecutive. Echilibrul s-a refăcut în minutul 55 dar oaspeții au fost mai proapeți pe final și s-au impus cu 26-24.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Așa cum am zis și înainte de meci, ne așteptam ca jocul cu Oradea să fie foarte dificil. Nu am intrat foarte bine în joc și din cauza aceasta le-am permis adversarilor să intre la pauză cu o diferență de 2 goluri. A doua repriză am început-o mult mai determinați și asta s-a văzut și pe tabelă, de la -2 am ajuns la +3. Din păcate, am avut o sincopă mare în jocul de atac, în ultimele 12-14 minute, perioadă în care am înscris doar un gol și am dat ocazia celor din Oradea să câștige jocul”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.

Radu David a fost principalul marcator al echipei cu 7 reușite. Mihai Blaga și Horațiu Căpățână – câte 4 goluri, Ovidiu Pasere și Robert Micloș – câte 3, Florin Ramba 2 și Răzvan Briotă 1 au fost ceilalți marcatori ai sibienilor.

HC Sibiu revine în sala Transilvania peste 2 săptămâni în meciul cu Potaissa Turda, sâmbătă, 16 martie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.