JSport.ro

Magura - HCM Roman10Măgura Cisnădie a avut un parcurs bun în prima parte a campionatului din Liga Națională de Handbal Feminin. Cu puțină atenție fetele pregătite de Alexandru Weber ar fi putut avea mai multe puncte în cont, însă lipsa de experiență și-a spus cuvântul în anumite meciuri. 

La început de an am dorit să aflăm dorințele antrenorului Alexandru Weber pentru 2016, dar să luăm și câteva impresii din anul care tocmai s-a încheiat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un an bun, încununat de o promovare în Liga Naționlă după dispută aprigă la baraj cu o echipă care a terminat campionatul regulat pe locul 9. Obiectivul pe care ni l-am propus evitarea retrogradării, am avut victorii frumoase, mai puteau fi și altele”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisnădie. 

Iarna nu a fost una liniștită pentru tehnicianul Măgurei. Acesta a efectuat câteva transferuri care au rolul de a ajuta echipa în anul 2016.  Dacă tot vorbim de noul an, nu am putut să nu-l întrebăm pe Alexandru Weber ce își dorește de la noul an.

„Îmi doresc să fie jucătoarele sănătoase, să nu mai am probleme medicale cu ele. Cât mai multe victorii ca să evităm barajul”, a mai punctat Weber. 

Meciul cu „U” Cluj cel mai urât moment din 2015, în vreme ce promovarea în elita handbalului românesc a reprezentat cel mai plăcut moment din 2015 pentru Weber. 

„Echipa noastră transmite la mulți ani tuturor, mai ales suporterilor noștri”, Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisnădie

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Exemplu la Sebes…au avut kinetoterapeut, nicio jucatoare accidentata…l-au dat afara…jumate din echipa accidentatte…asa ca sa il contactati pana nu pleaca la alta echipa…

  2. Niciodata nu o sa lucrez cu Alexandru Weber, indiferent care dintre noi ar fi in pozitie sa il conduca pe celalalt.
    Si MirCio, ramai pe absport ca si asa aiurezi destul acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.