JSport.ro

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie nu a avut probleme aseară în partida disputată pe teren propriu cu Gloria Buzău. Ardelencele s-au impus cu 24-17 și se mențin pe locul 3, după SCM Rm. Vâlcea și CSM București.

Țiplea (2 transformări de la 7 metri) și Moldovan au deschis excelent meciul pentru Cisnădie care conducea în minutul 4 cu 3-0. Ilyina a punctat pentru oaspete dar imediat Gatzel, Moldovan și Apetrei au mărit avantajul la 6-1. Echipa lui Webber a continuat jocul bun (11-5, min. 15) dar a doua jumătate a reprizei întâi a fost în extremă. Măgura a mai punctat doar o dată în 15 minute, moment de care au profitat oaspetele pentru a se apropia la doar 3 goluri, 12-9, la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Debutul părții secunde a fost din nou excelent pentru Măgura. 19-11 indica tebala în minutul 45 cu Moldovan și Țiplea în mare formă. Până la final oaspetele nu s-au apropiat la mai mult de 5 goluri pentru o victorie liniștită a sibiencelor, 24-17.

Marcatoare Măgura Cisnădie: Moldovan 11, Țiplea 6, Boljevic 2, Gatzel 2, Da Silva 1, Apetrei 1, Simion 1.

Urmează pentru Cisnădie o deplasare la SCM Craiova, fosta câștigătoare a Cupei EHF fiind acum în scădere de formă după ce a ratat calificarea din grupele aceleași competiții, cu doar o victorie și un rezultat de egalitate în 6 meciuri, și care ocupă în campionat doar modesta poziție a opta.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.