JSport.ro

Sezonul foarte bun în Liga Florilor continuă pentru fetele de la Cisnădie. Handbalistele Măgurii au obținut în week-end o nouă victorie, a 11-a în actualul sezon, și își consolidează locul 4. 

Meciul a fost la discreția Cisnădiei care a o condus din primul până în ultimul minut. Cele două formații au mers ”cap-la-cap” în primul sfert de oră: 1-0, 1-1, 3-2, 3-3, 4-3, 5-4… Golul Larissei Araujo pentru 6-4 a însemnat momentul desprinderii. Larisa Șerban și din nou Araujo au dus scorul la 8-4 dar oaspetele au avut un moment de revenire în finalul primei părți și debutul celei secunde. Denisa Selever (Galați) a egalat la 9 în minutul 33. Diferența de pe tabela a oscilat ulterior între 1 și 3 goluri, de fiecare dată în favoarea Măgurii iar în minutul 54 Galațiul încă era în ”coasta” formației ”roș-albastre”, 16-15. Defensiva Cisnădiei a funcționat excelent în ultimele 6 minute și a închis total drumul spre poartă. Roxana Gatzel și Deonise Fachinello (de 3 ori) au asigurat un final liniștit de partidă și o victorie la 5 goluri diferență.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marcatoare Măgura Cisnădie: Larissa Arujo (6 goluri), Deonise Fachinello (4), Mariana Costa (3), Larisa Șerban (2), Ada Moldovan (2), Roxana Gatzel (2) și Larissa Da Silva (1).

În runda următoare, a XVIII-a, Măgura Cisnădie se va deplasa la Slobozia. Meciul se va juca astăzi.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.