JSport.ro

dsc_0034Voința Sibiu a transferat un nou mijlocaș, Cristian Țiric, jucător care a debutat pentru ”alb-verzi” sâmbătă, la Avrig. Țiric are 22 de ani și a venit tocmai de la echipa pe care Voința a înfruntat-o în runda precedentă, FC Avrig.

Născut la 30 martie 1994, în Hunedoara, Cristian a făcut junioratul la FC Hunedoara pentru care a evoluat la ”Republicani”, un an, și la seniori în liga a III-a, doi ani. A mai evoluat pentru juniorii republicani ai lui CFR Cluj și o jumătate de sezon la FC Hermannstadt. Joacă de puțin timp și pe terenul de minifotbal unde are deja în palmares un titlu de campion național în 2016.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Este student în anul patru al Facultății de Drept la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. ”Sunt puțin dezamăgit de situația fotbalului din România și am decis să mă axez mult mai mult pe școală. Îmi doresc să îmi închei studiile cât mai bine dar practic în continuare fotbalul cu plăcere. Mă implic cât de mult pot și încerc să ajut echipa.”

Cristian Țiric va fi plecat din Sibiu în perioada următoare și va rata meciul cu Hermannstadt II pe care Voința îl va susține sâmbătă dar cel mai probabil va reveni în etapa a IV-a în care trupa pregătită de Cristian Cotoară întâlnește în deplasare Păltiniș Rășinari.

Voința Sibiu – Hermannstadt II se va juca sâmbătă, 24 septembrie, ora 11.00, pe stadionul Voința din cartierul Ștrand. Intrarea va fi liberă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.