JSport.ro

Fostul jucător al Interului și cunoscut antrenor al echipelor sibiene în ultimii 20 de ani, Viorel Jurcă a fost înmormântat ieri in localitatea natală, la Sângătin, județul SIbiu. Alături de “nea Vio” au fost aproape pe ultimul drum soția și fiica sa precum și sute de prieteni și cunoscuți.

La ieșirea din biserică Viorel Jurcă a fost aplaudat puternic de cei prezenți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Suporterii sibieni i-au dedicat un mesaj pe care l-au afișat la intrarea în cimitir și pe care se putea citi: “Un gând pentru Viorel Jurcă, fotbalul sibian nu te uită!”.

Juniorii săi vor fi preluați de Cotoară…

Viorel Jurcă a fost până în prezent antrenor al grupei de juniori F a clubului LSS Voința Sibiu iar ultimul meci in care i-a pregătit micuții fotbaliști a fost în 12 noiembrie, în ultima etapă a turului. Astăzi, părinții și copiii se vor întâlni cu antrenorulul Cristian Cotoară pentru a discuta continuitatea echipei.

Viorel Jurcă s-a născut în 24 februarie 1957 și a fost unul dintre jucătorii de bază ai FC Inter Sibiu între anii 1988 și 1992. A mai jucat pentru FC Argeș și Steaua București iar după retragerea din activitatea de jucător s-a stabilit la Sibiu unde a antrenat atât la seniori cât și la juniori în cadrul cluburilor FC Inter, FC Sibiu, CSU Voința și LSS Voința. A murit în 18 noiembrie 2017 în urma unui infarct în locuința sa din Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.