JSport.ro

Magura Cisnadie - CNS Cetate Deva79Meci greu pentru Măgura Cisnădie în penultima etapă din campionat. Elevii pregătită de Ioan Luca vor întâlni o grupare incomodă, este vorba d Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, grupare care a reușit să surprindă atât pozitiv, cât și negativ prin rezultatele obținute. 

Lipsit de aportul a trei jucători de bază, tehnicianul gazdelor nu va avea o misiune ușoară în alcătuirea unui prim „11”, însă  chiar și așa antrenorul Nelu Luca speră ca băieții care vor intra în teren să demonstreze că merită să prindă „tricoul de titular”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„E un joc greu, întâlnim o echipă bună, din păcate avem și problemele de lot. Sperăm să scoatem maxim din acest joc. Acum nu m-ar mulțumi un punct, jucăm să câștigăm, jucăm acasă, trebuie să jucăm să câștigăm”, a declarat Ioan Luca, antrenor Măgura Cisnădie.

Prin jocul rezultatelor pe care le-a înregistrat până în acest moment, putem spune că Măgura a „arbitrat” și o va mai face și în retur, lupta la șefia seriei.  „Nu ne gândim să arbitrăm lupta din fruntea clasamentului. Noi jucăm să câștigăm meciurle de acasă și să aducem cât mai multe puncte din deplasare. În deplasare cu siguranță vom putea vorbi despre asta, dar noi nu ne gândim”, a mai adăugat Luca.

În meciul de vineri Mărgura nu va putea conta pe aportul lui Daniel Tătar și Paul Medeșan (accidentați) și Radu Neguț (suspendat). Partida de la Cisnădie va avea loc vineri de la ora 14:00, iar intrarea va fi liberă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.