JSport.ro

Actualul sezon al Ligii a IV-a se anunță extrem de palpitant în lupta pentru promovare. La fel ca acum doi ani când Rășinariul și Avrigul s-au întrecut până în ultima etapă, în acest sezon Viitorul și Măgura par a-și dori la fel de mult un loc în Liga a III-a. 

Dacă la începutul sezonului toată lumea ar fi mizat pe Viitorul Șelimbăr, nu la fel de simple mai par lucrurile acum. Deși situația Măgurii era incertă la începutul verii, un nou proiect a apărut la Cisnădie cu doar o lună înaintea startului noului sezon. Viitorul și Măgura au rezultate similare, sunt neînvinse, și golaveraje aproape identice 17-0, respectiv 17-2. Nimic nu pare să le oprească până în etapa a VII-a când se vor întâlni în meci direct, sâmbătă, 13 octombrie, la Cisnădie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În etapa din week-end ambele formații și-au învins adversarele la zero și s-au distanțat la 5 puncte de restul plutonului. Rășinariul a realizat scorul etapei, 7-1 cu Voința, tot 8 goluri s-au marcat la Copșa Mică – ASA 6-2, ”militarii” marcând astfel primele goluri în Liga a IV-a, iar Progresul și Sparta Mediaș s-au impus în deplasare la Spicul Șeica Mare, respectiv Tălmaciu.

Rezultate complete, etapa a V-a, Liga a IV-a:
AS Bradu – Viitorul Șelimbăr 0-4
Măgura Cisnădie – AFC Agnita 2-0
Spicul Șeica Mare – Progresul Terezian 1-3
Păltiniș Rășinari – Voința Sibiu 7-1
AS Copșa Mică – ASA Sibiu 6-2
FC Tălmaciu – Sparta Mediaș 0-3
Unirea Miercurea Sibiului – FC Interstar Sibiu, anulat

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.