JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a mai transferat un jucător de mare perspectivă, este vorba Andrei Roșu de la CS Universitatea Alba Iulia (Liga a IV-a, Alba), fotbalist trecut și pe la formația patronată de Gigi Becali, FCSB. 

Fotbalistul în vârstă de 19 ani a impresionat în amicalul disputat în această iarnă de Viitorul Șelimbăr cu CS Universitatea Alba Iulia și după ce a fost la un pas să semneze cu UTA Arad, fotbalistul originar din Alba Iulia a fost deturnat de divizionara terță din județul Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne bucurăm că l-am transferat pe Andrei Roșu, un fotbalist de perspectivă care a impresionat nu doar la CS Universitatea ci și referințele de la FCSB au fost pozitive. Îi dorim succes și sperăm să ne bucurăm împreună de îndeplinirea obiectivelor pe termen mediu și lung”, a declarat președintele echipei Viitorul Șelimbăr.

La rândul lui antrenorul grupării din Șelimbăr s-a arătat bucuros de faptul că oficialii clubului au reușit să-l transfere pe Andrei Roșu.

„E un copil talentat, un băiat muncitor, iar dacă regulamentul ne cere să avem jucători sub o anumită vârstă în teren, am căutat să aducem fotbaliști buni pe aceste posturi. Îmi place că e un băiat muncitor, serios, chiar e foarte muncitor asta am văzut”, a declarat Florin Maxim, antrenorul echipei Viitorul Șelimbăr.

Andrei Roșu a jucat de-a lungul timpului la Unirea Alba Iulia, AFC Micești, Viitorul Sântimbru, CS Zlatna, FCSB, iar acum acesta a semnat cu Viitorul Șelimbăr, fiind a patra achiziție a clubului după transferurile lui Neacșu, Ignat și Loren Niță.

Andrei Roșu: „Este un pas în față în cariera mea de fotbalist”

Fotbalistul albaiulian este încântat de transferul la Viitorul Șelimbăr și consideră un pas în față în cariera lui de fotbalist.

„Am venit cu gândul de a ajuta echipa și de a face performanță. Este un pas în față în cariera mea de fotbalist. Nu știu ce gânduri au de promovare, dar e un colectiv unit și cred că împreună putem reuși lucruri frumoase.”

Andrei Roșu poate evolua ca mijlocaș lateral sau ca al doilea vârf, post pe care a dat randament excelent în prima parte a sezonului la CS Universitatea Alba Iulia, fiind unul dintre jucătorii de bază de la formația din Cetatea Marii Uniri.

A trecut pe la FCSB și a fost antrenat de cel care l-a descoperit pe Nicușor Stanciu

Fotbalistul în vârstă de 19 ani a fost antrenat în vremea junioratului de fostul antrenor a lui Nicușor Stanciu, Alexandru Kalanyos. Acesta l-a evidențiat încă de la primele antrenamente pe Andrei Roșu, fotbalistul având un talent nativ, însă accidentările au  făcut ca el să se despartă de FCSB.

„A fost o perioadă importantă pentru mine, am avut multe de învățat la FCSB și din nefericire a apărut accidentarea și am zis că e mai bine să merg acasă. Acum e bine cu operația și depinde doar de mine. Erau multe certuri acolo, nu vreau să vorbesc despre acest subiect, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea”, a declarat Andrei Roșu.

Viitorul Șelimbăr se pregătește de cantonament, locația urmând să fie stabilită în zilele următoare, tot în aceste zile oficialii clubului șelimbărean vor mai anunța și câteva despărțiri la nivelul lotului pregătit de Florin Maxim.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.