JSport.ro

La începutul acestei săptămâni, singura reprezentanta a județului Sibiu în Liga a III-a, Viitorul Șelimbar a reluat pregătirile pentru partea secundă a campionatului.

Elevii pregătiți de Florin Maxim, tehnician sub comanda căruia echipa a cunoscut o adevărată ascensiune, echipa acumulând nu mai puțin de 10 puncte din 12 posibile, au efectuat luni primul antrenament, aceasta săptămână fiind utilizata mai mult pentru reacomodarea la efort.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viitorul Șelimbăr a fixat până în acest moment două jocuri amicale cu juniorii elite a celor de la Gaz Metan Mediaș și cu CS Universitatea Alba Iulia (Liga a IV-a, Alba). În funcție de locația cantonamentului oficialii clubului șelimbărean vor organiza și alte partide de verificare.

Paul Hodea și Andrei Doda primii jucători de care „alb-albaștrii” s-au despărțit în 2020

În debutul acestui an formația din Șelimbăr s-a despărtit de doi jucători, este vorba de fundașul central Paul Hodea și de mijlocașul lateral Andrei Doda (foto, stânga), jucători care nu au mai intrat in vederea antrenorilor de la Viitorul Șelimbăr.

În perioada următoare gruparea din Șelimbăr se va orienta și spre o campanie de achiziții, campanie care se anunță a fi interesantă, întrucât tehnicianul formației din județul Sibiu are fixate câteva ținte.

La finalul turului Viitorul Șelimbăr ocupă locul 5, având acumulate 25 de puncte, înregistrand 6 victorii, 7 remize și două înfrângeri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.