JSport.ro

În plină perioadă de restricții din punct de vedere a libertății de mișcare, oficialii clubului Viitorul Șelimbăr au lansat site-ul oficial al echipei ce se află în acest moment pe locul 3 în Liga a III-a, Seria a V-a. 

În acest moment Viitorul Șelimbăr este una dintre puținele formații din Liga a III-a, care chiar pune accent major pe imaginea proprie, iar lansarea site-ului oficial reprezintă șansa suporterilor șelimbăreni de a fi mereu la curent cu noutățile din sânul echipei pregătită de Florim Maxim.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe site-ul oficial suporterii formației Viitorul Șelimbăr vor gasi informații despre jucătorii care evoluează sub comanda lui Maxim, informații despre meciurile disputate, clasamentul și programul echipei din Șelimbăr.

S-a lansat și magazinul oficial Viitorul Șelimbăr

Una dintre cele mai atractive părți este reprezentată de rubrica „Magazin” din interiorul site-ului, locație de unde fa nii echipei își pot comanda articole personalizate, cum ar fi tricouri oficiale de joc, fanioane, fulare și alte produse atractive.

Spre exemplu, tricoul oficial de joc costa 100 de lei și vine inscripționat cu sigla clubului, dar și cu sponsorii și partenerii oficiali ai divizionarei terțe.

Site-ul www.viitorulselimbar.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.