JSport.ro

Măsuri fără precedent în fotbalul românesc, din cauza epidemiei de Coronavirus. Astfel că oamenii de fotbal, trebuie să decidă dacă își asuma să organizeze partide de fotbal la care participa mai puțin de 1000 de oameni sau nu. 

Viitorul Șelimbăr evoluează vineri pe propriul teren (la Avrig) contra celor de la SCM Zalău, formație care a efectuat o campanie masivă de transferuri în pauza de iarnă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din păcate partida de vineri se va juca fără spectatori, asta din cauza măsurilor impuse de guvern pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

„Luăm această decizie deoarece noi la Viitorul Șelimbăr punem pe primul plan sănătatea noastră și a celor din jur și tocmai de aceea dorim să răspundem pozitiv la campania de prevenire a răspândirii virusului care crează deja suficiente probleme în alte țări”, a declarat Remus Șerban, vicepreședintele echipei Viitorul Șelimbăr.

Decizia de a nu se mai efectua adunari publice care să cuprindă un număr mai mare de 1000 de persoane a fost aplicată începând de duminică, Guvernul țării a luat această măsură preventivă după ce în România avem 15 cazuri confirmate de Coronavirus.

”Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile acestea. Știm că va produce nemulțumiri. S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ, acolo unde s-au înregistrat cazuri de Covid-19. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, a mai spus Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Nu este exclus ca manifestările sportive să fie suspendate în cazul în care virusul COVID-19 se va răspândi.

În altă ordine de idei, la meciul de vineri de la Avrig vor putea participa membrii celor doua staff-uri, persoanele care organizează meciul și jurnaliștii acreditați.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.