JSport.ro

Viitorul Șelimbăr continuă rezultatele pozitive din meciurile de verificare. Vineri, gruparea pregătită de Florin Maxim s-a impus în deplasarea de la Vințu de Jos cu scorul de 4-1 (1-1, la pauză), la capătul unui meci bun făcut de gruparea din județul nostru. 

Scorul a fost deschis de Romică David în minutul 18, acesta a înscris după o pasă lungă. Rezultatul pauzei a fost stabilti de Cîrstean, acesta a transformat un penalty în minutul 37.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză divizionara terță s-a desprins pe tabelă prin Alexandru Neacșa, fotbalist ce a înscris cu un șut de la 20 de metri sub transversală. Avea să fie 3-1 pentru Șelimbăr când Cîrloanță a profitat de un balon respins de portarul gazdelor. Scorul final a fost stabilit de Ban, acesta a recuperat un balon în flancul stâng și l-a executat pe portarul gazdelor cu un șut la colțul scurt.

„A fost un meci bun, sunt mulțumit de atitudinea băieților, au avut o atitudine pozitivă au făcut ceea ce le-am cerut. Am întâlnit o echipă sudată, bună, chiar mi-a plăcut. Terenul nu a fost chiar cel mai bun, dar am încercat să ne facem jocul nostru. Urmează un stagiu de pregătire centralizată, avem 8 săptămâni de pregătire, puțin cam mult în opinia mea” , a declarat Florin Maxim, antrenorul echipei Viitorul Șelimbăr, tehnician impreisonat de decarul Andrei Roșu de la CS Universitatea Alba Iulia.

Pentru Viitorul Șelimbăr este al doilea succes consecutiv în partidele de verificare, având golaveraj 9-1 după partidele cu juniorii U-19 de la Gaz Metan Mediaș și CS Universitaeta Alba Iulia.

În perioada imediat următoare Viitorul Șelimbăr va continua pregătirile la „domiciliu”, urmând ca în februarie să efectueze un stagiu de pregătire, locația urmând a fi stabilită în perioada imediat următoare.

În prima repriză Viitorul Șelimbăr a jucat în următoarea alcătuire:

[team1]

În repriza secundă Florin Maxim a trimis în teren următoarea formulă:

[team2]

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.