JSport.ro

Viitorul Șelimbăr continuă campania de achiziții, însă oficialii Viitorului nu punctează doar la capitolul jucători. Ultima mutare efectuată de formația sibiană reprezinta aducerea antrenorului cu portari Cristi Preda de la FC Voluntari.

Goalkeeperii Raul Băilă și Tiberiu Matenciuc au începând din această săptămână un nou antrenor cu portarii în persoana lui Cristi Preda, un tehnician cu experienta primei ligi din România, posesor al Licenței Pro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Am venit la Sibiu cu sufletul deschis la propunerea antrenorului Florin Maxim care a insistat și mi-a povestit despre oamenii minunați pe care i-a întâlnit în conducerea clubului de la Șelimbăr. M-a motivat faptul ca se vrea performanță pe termen lung”, a declarat Cristi Preda, noul antrenor cu portarii de la Viitorul Șelimbăr.

În timpul pe care l-a avut la dispoziție Cristi Preda, a mărturisit că a vizionat câteva partide din turul campionatului și a reușit să își facă o impresie despre cei doi elevi ai săi.

Ambii portari au calități reale, încât vă spun sincer că nu sunt genul acela de portari la care ai renunța. Cred ca pot sa crească mult și de ce nu munca lor alături de mine sa fie încununată de o convocare la lotul național”, a mai punctat Cristi Preda.

În cariera de jucător, Cristian Preda a evoluat la nivelul primelor doua divizii, aici fiind amintite formațiile CFR Timișoara, Sportul Studențesc, Intergaz București, însă un alt aspect notabil a fost faptul ca a fost coleg de echipa cu Răzvan Lucescu.

Oficialii clubului:”Vrem să punem accent pe creșterea portarilor, iar Cristi Preda este omul potrivit pentru ceea ce ne dorim

Aducerea noului antrenor cu portarii nu este întâmplătoare, asta deoarece încă din vară oficialii formației din Sibiu au mărturisit ca își doresc sa pună accentul pe portarii tineri refuzând câteva nume tentante și cu multă experiență inclusiv în această iarnă.

“Vrem sa punem accent pe creșterea portarilor, iar Cristi Preda este omul potrivit pentru ceea ce ne dorim. Faptul ca vine din Liga 1, este încă o dovadă că la Viitorul Șelimbăr se pun bazele unui proiect pe termen lung, în cadrul căruia ne bazăm doar pe oameni profesioniști în fiecare segment al clubului”, au declarat la unison oficialii Viitorului.

Nu este exclus ca odată cu sosirea lui Cristi Preda la Viitorul Șelimbăr să își mai facă apariția încă unul sau doi portari pentru a spori concurența la prima echipa, iar faptul ca divizionara terță are și echipa secundă reprezintă o șansă în plus pentru ca tinerii portari să crească din punct de vedere valoric.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.