JSport.ro

FC Hermannstadt și Viitorul Șelimbăr continuă colaborarea fructuoasă pentru ambele cluburi, iar noua mutare efectuată pe ruta celor două cluburi reprezintă împrumutul atacantului din Croația, Stjepan Plazonja. 

Noul fotbalist din lotul lui Florin Maxim a evoluat 33 de minute pentru FC Hermannstadt, însă în pofida acestui lucru, vârful ce masoară 1,92 metri a impresionat mereu prin calitățile sale arătate în jocurile de pregătire, astfel că acesta va avea șansa să își reintre în formă la gruparea din Liga a III-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Pe Plazonja l-am dorit și în vară, e un jucător care cu siguranță ne poate ajuta în partea secundă a campionatului. Vreau sa le mulțumesc celor de la FC Hermannstadt pentru colaborarea bună pe care am avut-o cu ei din momentul în care am promovat în Liga a III-a”, a declarat Remus Serban, vicepreședintele echipei șelimbărene.

Stjepan Plazonja este născut pe 2 ianuarie 1998 și a mai evoluat de-a lungul carierei la NK Kustosija Zagreb,FC Hermannstadt și a făcut junioratul la Dinamo Zagreb.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.